Hivatalosan is bemutatták az új Call of Duty: Modern Warfare-t az elmúlt hetekben, amiről a legtöbb hír az egyjátékos kampányt emeli ki. Most a co-op is szóba került.

Megerősítették ugyanis, hogy a Modern Warfare népszerű co-op módja, a Spec Ops is a játék része lesz. Taylor Kurosak, az Infinity ward munkatársa az E3 Coliseum eseményen azt mondta: a Spec Ops visszatér a sorozathoz, ráadásul a játékmód az új Modern Warfare-ben sokkal intenzívebb lesz – írja a pcgamesn.

„Ez már egy új szint” – mondta az Infinity Ward művészeti igazgatója, Joel Emslie.

Hogy pontosan ez mit is takar, arról egyelőre csak a sajtóközleményekből tájékozódhatunk, legalábbis addig, míg az előrendelés be nem indul a Battle.net-en.

 

A Spec Ops a korábbi részekben számos kooperatív térképet tartalmazott, különböző nehézségi szinteken, különféle célokkal, melyek közül néhány a kampánymód helyszíneit tartalmazta, míg mások teljesen egyediek voltak.

„Ez egy játék. Egy egységes, egymásra épülő univerzum. Nem sok különböző mód, amit játszani lehet. Akár co-op-ban játszunk, akár egyedül, ugyanabban a világban vagyunk. A szabályok ugyanazok és a történet átszövi az egészet” – mondta Kurosak.

Az új Call of Duty: Modern Warfare megjelenési dátuma ugyan október 25, ami látszólag messze van, de az E3-nak még nincs vége, így friss infók érkezhetnek még a játékról a következő napokban.

×