Hivatalosan is bemutatták az új Call of Duty: Modern Warfare-t az elmúlt hetekben, amiről a legtöbb hír az egyjátékos kampányt emeli ki. Most a co-op is szóba került.

Megerősítették ugyanis, hogy a Modern Warfare népszerű co-op módja, a Spec Ops is a játék része lesz. Taylor Kurosak, az Infinity ward munkatársa az E3 Coliseum eseményen azt mondta: a Spec Ops visszatér a sorozathoz, ráadásul a játékmód az új Modern Warfare-ben sokkal intenzívebb lesz – írja a pcgamesn.

„Ez már egy új szint” – mondta az Infinity Ward művészeti igazgatója, Joel Emslie.

Hogy pontosan ez mit is takar, arról egyelőre csak a sajtóközleményekből tájékozódhatunk, legalábbis addig, míg az előrendelés be nem indul a Battle.net-en.

 

A Spec Ops a korábbi részekben számos kooperatív térképet tartalmazott, különböző nehézségi szinteken, különféle célokkal, melyek közül néhány a kampánymód helyszíneit tartalmazta, míg mások teljesen egyediek voltak.

„Ez egy játék. Egy egységes, egymásra épülő univerzum. Nem sok különböző mód, amit játszani lehet. Akár co-op-ban játszunk, akár egyedül, ugyanabban a világban vagyunk. A szabályok ugyanazok és a történet átszövi az egészet” – mondta Kurosak.

Az új Call of Duty: Modern Warfare megjelenési dátuma ugyan október 25, ami látszólag messze van, de az E3-nak még nincs vége, így friss infók érkezhetnek még a játékról a következő napokban.

Az igen durva és véres Brutal Doom ugyan már megjelent májusban, izgalmas előzetest eddig nem kapott. Mostanáig.

Az E3 Coliseum panelbeszélgetésén az Infinity Ward fejlesztői beszélgettek az új Call of Duty játékról. Két új képet is mutattak.

Az eheti Fortbyte 19 helye a féműrhajóban van, nem messze Shifty Shafts-től

“Az új Diabló” -ként emlegetett Darksiders Genesis valós játékélményét ismerhetjük meg.

A mesterlövészes játékok egyik legikonikusabb darabja sem maradhatott le az E3 konferenciáról.

×