A HBO legújabb minisorozata történelmet írt, ugyanis az IMDB oldalán eddig nem látott értékelést ért el.

Hiánypótlóként érkezett a HBO Csernobil című sorozata, amely a 86-ban megesett katasztrófa történetét dolgozza fel. Mindezt végül olyan jól sikerült, hogy IMDB-n minden idők legjobb értékelését érték el vele a készítők.

155 ezer szavazat után ugyanis a Csernobil 9,7-es pontszámmal rendelkezik, amivel a valaha volt legjobb sorozattá nőtte ki magát. Őt követi az örök klasszikusnak számító Breaking Bad (9,5), az eredeti történeten alapuló Elit alakulat (9.5), az utolsó évaddal nagyot bukó Trónok harca (9,4) és a méltán híres Drót (9,3). Ezek a számok egyébként bizonyítják, hogy az HBO nem nagyon tud csalódást okozni, hiszen a fenti szériák közül csak a Breaking Bad nem a stúdió munkája.

Kép forrása: gq-magazine.co.uk

Külön kiemelendő, hogy a befejező epizód egyelőre maximális értékeléssel, azaz 10 ponttal rendelkezik. A siker megérdemelt, hiszen a Csernobil minden egyes eleme lenyűgöző és elismerésre méltó lett.

Az igen durva és véres Brutal Doom ugyan már megjelent májusban, izgalmas előzetest eddig nem kapott. Mostanáig.

Az E3 Coliseum panelbeszélgetésén az Infinity Ward fejlesztői beszélgettek az új Call of Duty játékról. Két új képet is mutattak.

Az eheti Fortbyte 19 helye a féműrhajóban van, nem messze Shifty Shafts-től

“Az új Diabló” -ként emlegetett Darksiders Genesis valós játékélményét ismerhetjük meg.

A mesterlövészes játékok egyik legikonikusabb darabja sem maradhatott le az E3 konferenciáról.

×