A Jumanji című klasszikus film új része 2017-ben jelent meg, mely már egy videojáték világban játszódott. Ebből készül most játék.

Az eredeti Jumanji című film 1995-ben jelent meg, mely Chris Van Allsburg azonos című könyve alapján készült. A főszerepben Robin Williams-t láthattuk, aki egy különös játékot kezd játszani barátjával. A játékban bármi történik, az a valóságban is megtörténik.

Kép forrása: SolidSmack

Az akkori filmben társasjáték volt, ám a 2017-es film története szerint videojátékká változtatja magát. A Jumanji – Vár a dzsungelben négy fiatal kerül Jumanji játékvilágába, ahol egyedi karaktereket irányítanak, személyiségüknek megfelelően.

Kép forrása: eTeknix

Az utóbbi történetből készített most videojátékot a Funsolve. A játék lényege ugyanaz, mint a filmben: túl kell élni Jumanji egzotikus világában, miközben meg kell szerezni a különleges ereklyéket. Négy karakter választható, akik a filmben is láthatók, képességeik pedig szintén azonosak. Online, vagy osztott képernyőn is lehet csapatban tolni.

 

A Jumanji: The Video Game november 15-én jelenik meg PC-re, PS4-re, Switch-re és Xbox One-ra, pont egy hónappal azelőtt, hogy a Jumanji 3 a mozikba kerül.

×