A Ubisoft hosszú jövőt tervez a jól ismert Rainbow Six: Siege-nek. A tervek szerint nem készül folytatás, ugyanaz a játék jelenik meg az új konzolokra is.

A Rainbow Six: Siege sikertörténete ugyan nehezen indult, aztán a számos frissítésnek köszönhetően mára 1 milliárd dolláros bevételt hozott a kiadónak. A 2015-ben megjelent játék negyedik szezonját éli és néhány nap múlva új operátorok érkeznek a játékhoz.

Kép forrása: Engadget

Most úgy tűnik: a játék annyira sikeres, hogy az új konzolok megjelenése nem győzte meg a Ubisoft-ot arról, hogy folytatást készítsen. A Rainbow Six: Siege márkaigazgatója, Alexandre Remy egy Daily Star-nak adott interjúban elmondta: a játék valószínűleg az új generációs konzolokon is megjelenik. A terv az, hogy a játékosok az új konzolon tudják folytatni azt a játékmenetet, melyet korábban elkezdtek.

„Nem szeretnénk elkülöníteni a különböző platformok közösségét” – mondta Remy.

Persze a következő generációs konzolokról még nagyon kevés információnk van, így nehéz megjósolni, hogy a Ubisoft mit tervez a jövőben. Korábbi információk szerint a vállalat legalább 100 játszható karaktert szeretne a játékba. Azonban az biztos, hogy a jelenlegi Rainbow Six: Siege játszható lesz az új Xbox-on, illetve PS5-ön is.

Te új játékot szeretnél, vagy a jelenlegit az új konzolokra?

×