A Microsoft a hírek szerint mindenhonnan törli a Minecraft: Story Mode spin-off játékot. A jövőben az sem játszhat majd vele, aki korábban megvette.

A múlt héten írtunk arról, hogy a GOG törölte a Telltale játékokat az áruházából, a fejlesztő cég megszűnését követő licens-ek lejárta miatt. Úgy tűnik így jár a Minecraft: Story Mod is, melynek évadai június 25-től már sehol nem lesznek elérhetők, és ez értendő az összes platformra.

 

Még azok sem tudják ezután letölteni, akik már megvették azt. Minderről a Minecraft csapata adott hírt egy blogbejegyzésben. A GOG megmozdulását követően a Steam-ről is lekerültek a Telltale játékcímei, miután a vállalat tavaly novemberben bezárta kapuit. A The Walking Dead is csak a Skybound Games-nek köszönheti, hogy megmenekült.

Minecraft: Story Mode egyébként egy epizodikus kalandjáték, mely a népszerű Minecraft játékon alapul. A játék 2015 októberében jelent meg, melyhez az epizódok 1-2 hónaponként érkeztek. A játékot a Telltale Games készítette, a Mojang közreműködésével.

Ha nagyon kíváncsi vagy rá, még most szerezd be, mert néhány hét múlva megszűnik létezni.

×