Az Apex Legends fejlesztője, a Respawn új részleteket tárt fel a közelgő második szezonról, valamint a jövő héten érkező kis eventről.

Mielőtt elindul az Apex Legends második szezonja, még a jövő hét folyamán vár ránk a Legendary Hunt event, melyben lehetőségünk lesz kifarmolni egy legendás skint Bloodhound-hoz (Epic Master of the Hunt), Wraith-hez (Legendary Night Terror), valamint egy epic skint az R-301-hez (Honored Prey Legendary) – írja a Pcgamer.

Kép forrása: PCGamer

Ami az új Battle Pass-t illeti, bekerülnek majd új napi és heti kihívások, melyek teljesítésével gyorsabban lehet a BP szintet növelni. A Respawn nem szeretne semmit rákényszeríteni a játékosokra, de úgy gondolják, hogy a kihívások hozzátehetnek valamit a játékélményhez. Ráadásul így a BP 100-as szintje sokkal gyorsabban elérhető lesz, mint eddig.

Ezen kívül új legendás itemek, új premium tartalmak (skinek) jönnek, valamint könnyebben gyűjthetők lesznek a drága skinek eléréséhez szükséges nyersanyagok.

Ebből az derül ki, hogy a Respawn komolyan dolgozik azon, hogy visszaédesgesse azokat a játékosokat, akik az utóbbi időben elfordultak az Apex Legends-től. Néha egy-két érdekességet megosztanak, de az igazi nagy bejelentéseket az E3-ra tartogatják. Ha érdekelnek az új szezon részletei, kövesd az EA Play élő adását június 8-án.

Szerinted visszanyeri kezdeti sikerét a játék?

×