Egy véletlen kiszivárgás miatt új információkat tudtunk meg a játékról.

Az E3 Coliseum névre keresztelt E3-as panelbeszélgetések programfüzetében érdekes információmorzsákra lehettünk figyelmesek – írja a PcGamer. Az egymást követő programok leírásánál ugyanis kissé megszaladt a tartalmat ismertető szerző tolla, és olyan részleteket is elárult, amiket a Square Enix nem feltétlenül itt akart először bejelenteni.

A június 11-én délután egykor kezdődő Avengers panelnél most már csak annyi olvasható: Csatlakozz a Crystal Dynamics és a Marvel Games csapatához egy beszélgetésre a Marvel’s The Avengers-ről.

Kép forrása: E3

 

De a program megjelenésekor még az alábbi leírás volt olvasható:

“Ragadd meg a hatalmat és csatlakozz a Crystal Dinamics fejlesztői, valamint a Marvel Games kreatív csapatához, akik a hamarosan megjelenő Marvel’s The Avengers játékról tartanak exkluzív beszámolót az egybegyűlteknek. Ez lesz a meghatározó Avengers játékélmény, ami egy epikus akció-kalandot ígér. A moziszerű történetmesélést egyesíti az egyéni, vagy a kooperatív játékstílussal. Álljatok össze akár négyen, használjatok fantasztikus képességeket, alakítsátok hősötöket a saját ízléseteknek és stílusotoknak megfelelően. Egyesítsétek erőiteket, hogy megvédjétek ezt a folyamatosan bővülő világot, a rá leselkedő állandó veszélyektől.”

Kép forrása: pcgamer.com

Nos a fenti bekezdés igen bőbeszédű a jelenlegihez képest, ahhoz pedig mindenképpen, hogy a kiadó hivatalosan csak a játék címét és azt jelentette be, hogy az E3-on fogják bemutatni részleteiben. A sietve megváltoztatott programfüzet viszont egyértelművé teszi, hogy valós részletek kerültek ki, a tervezettnél korábban.

Ha igazán pikírt akarnék lenni hozzátenném, hogy a 4 fős co-op mód érthető, hiszen ki akarna Fekete Özvegy vagy Sólyomszem lenni egy New York-i csata alatt?

Az igen durva és véres Brutal Doom ugyan már megjelent májusban, izgalmas előzetest eddig nem kapott. Mostanáig.

Az E3 Coliseum panelbeszélgetésén az Infinity Ward fejlesztői beszélgettek az új Call of Duty játékról. Két új képet is mutattak.

Az eheti Fortbyte 19 helye a féműrhajóban van, nem messze Shifty Shafts-től

“Az új Diabló” -ként emlegetett Darksiders Genesis valós játékélményét ismerhetjük meg.

A mesterlövészes játékok egyik legikonikusabb darabja sem maradhatott le az E3 konferenciáról.

×