A Worlds Adrift közösség szomorúan vette tudomásul, hogy a Bossa Studios fejlesztői leállítják a játékot.

A stúdió szerint a játék nem nőtt olyan nagyra, mint remélték, így nem szeretnének tovább dolgozni annak fenntartásán. A közeljövőben egy Twitch adást terveznek, melyben végleg szeretnének búcsút venni az egyébként különleges MMO-tól – írja a gameinformer.

Korábban annak kapcsán, hogy mi történik szerverkarbantartás alatt említettük meg a Worlds Adrift játékot, ami abban különleges, hogy minden esemény, mely a világban történik, úgy is marad, okozza azt a környezet, vagy más játékosok.

 

Hogy pontosan mikor is búcsúztatják el a játékot streamben, még nem tisztázott, de a stúdió azt ígéri Twitteren és Facebookon hamarosan megosztják az időpontot. Amíg a játék végleg le nem áll, minden játékos ingyen hozzájut az összes skinhez és extra tartalomhoz.

Azok akik a legtöbb órát töltötték a játékban, különleges ajándékokat is kapnak, nevük pedig a játék honlapján is helyet kapnak, mellyel az elkötelezettségüket szeretnék megköszönni.

A Worlds Adrift egyébként az első olyan játék, mely a Spatial OS-t használja, mely egy olyan felhőalapú technológia, mely lehetővé teszi a fejlesztők számára, hogy tartós (változatlan) online világokat építsenek. Annak ellenére, hogy a játék megszűnik, a stúdió ezt a technológiát továbbra is használni szeretné más játékainál.

Te szeretted a játékot?

×