A nemrég megjelent Dauntless úgy tűnik, kiváló kezdeti sikereket ér el, ami talán köszönhető a cross-platform lehetőségnek is.

A Dauntless co-op RPG kilépve early access korszakából nemrég jelent meg PS4-en, PC-n és Xbox One-on. A különböző platformok nem akadályozzák a játékosokat abban, hogy együtt játszanak, az ingyenes játékban ugyanis teljes a platformok közti átjárás. A készítő Phoenix Labs hivatalos bejelentése szerint a három platformon összesen már 4 millióan játszanak a játékkal – írja a vg247.

A játék early access formában eddig is játszható volt, hivatalosan kedden jelent meg. A nyílt béta 2018 májusában indult, s egy égész év kellett hozzá, hogy teljes formában elérhető legyen. Ez időszak alatt viszont számos frissítésen ment keresztül, ami után a kiadó úgy érezte: itt az ideje kiadni. Valószínűleg nem döntöttek rosszul, legalábbis a fenti számok alapján biztosan nem.

 

A játékot egyébként a National Academy of Video Game Trade Reviewers Awards versenyének új drámai ötlet kategóriájának díjára is jelölték.  A készítők tervei szerint a játék hamarosan Switch-re és mobilokra is megérkezik.

Te játszottál már vele?

×