A Star Wars témájú videojátékok sorában a Bioware Knights of the Old Republic címe nagy népszerűségre tett szert megjelenésekor. Lehet film készül belőle.

A 2003-as RPG 4 ezer évvel a jól ismert filmek története előtt játszódik. A játékosok szerint az igen jól kidolgozott karakterek mellett azért is volt érdekes, mert feltárt néhány Star Wars mítoszt. A BuzzFeed szerint a játékból film is készülhet, melyet három forrásuk is megerősített.

Ha a hír igaz, akkor a forgatókönyv már készül, írója pedig nem más, mint Laeta Kalogridis, aki például a Viharsziget írója is volt. A lap értesülései szerint a hírt a rajongótábor jó ötletnek tartja, régóta várnak arra, hogy a Jedik és Sith-ek régi-régi csatáit a filmvásznon lássák viszont.

Kathleen Kennedy, a Lucasfilm elnöke az ezzel kapcsolatos kérdésre azt mondta, hogy valóban dolgoznak valamin.

 

Kalogridis elvileg közel áll a KOTOR trilógia első forgatókönyvének befejezéséhez a három forrás szerint, bár ezt sem a Disney, sem a Lucasfilm nem erősítette meg. Érdekesség, hogy az 1980-as A Birodalom Visszavág óta ő az első nő, aki Star Wars filmet ír.

Nemrég J.J. Abrams bejelentette, hogy 2020-ban új Star Wars trilógia indul, de hogy pontosan milyen történetet vesz alapul, egyelőre nem tisztázódott. Annyi biztos, hogy valószínűleg a Dinsney és a Lucafilm most erősen azon gondolkozik, hogy a jövőben hogyan folytassa a Star Wars franchise-t. Ha a rajongók igényeit akarják kielégíteni, akkor talán jó döntésnek is tűnhet az említett videojáték történetének feldolgozása.

Te szívesen látnád a filmvásznon az Knight of the Old republic történetét?

 

×