A Complexity Gaming egy amerikai esport szervezet, mely a Counter-Strike, Call of Duty, Dota 2 színterén ért el sikereket. Most új központot hoztak létre.

A fenti néhány cím csupán töredéke azoknak az esport játékoknak, melyekhez a Complexity csapatot tartott fent az évek során. A 2003-ban alapított szervezet nemrégiben új tervekkel állt elő, többek között létrehozták a GameStop névre hallgató főhadiszállásukat, mely összesen 11 ezer négyzetméteren terül el – írja az esportsinsider.com.

Kép forrása: esportsinsider.com

Az egyedi tervezési központban nem csak a szervezet játékosainak, de a rajongóknak és kíváncsi látogatóknak is lesz hely kikapcsolódni. Jason Lake, a Complexity Gaming alapítója és igazgatója a megnyitón azt mondta:

„Az új központ megnyitását fontos lépésnek tekintjük az esport iparág és persze saját céljaink szempontjából. Ez a lehetőség drasztikusan javítja a játékosok életét, otthont biztosít a régi és új rajongóinknak.”

A GameStop Performance Centerben található az úgynevezett Mind Gym, mely a HyperX és a Mamba Sportakadémia segítségével jött létre. Fejlesztésre, edzésre, képzésre és az alapvető kognitív funkciók javítására szolgál. Ezen túl ott van a Miller Lite Player Lounge, ahol ki lehet ereszteni a gőzt, a számos edzőterem, vagy az innovációs labor, ahol a kutatás és tesztelés történik, sőt még streaming stúdió is van.

Kép forrása: esportsinsider.com

A szervezet ezzel megerősítette célkitűzését, hogy a lehető legjobban felszerelt környezetben tudja támogatni játékosait, illetve azokat, akik még csak most szeretnének közel kerülni az esport világához. A központ nem is egyfajta közösségi hely, inkább olyan főhadiszállás, ahol mindenki fejlődhet, csapatot építhet, vagy épp edzhet.

A Complexity Gaming egyébként nem is olyan rég újult meg: lecserélték a logójukat és frissültek termékeik is. Akkor Jason Lake úgy fogalmazott:

„Nemcsak a logót változtatjuk meg. Ez az új szintje annak a munkának, amit az elmúlt 16 évben végeztünk az esportban. A tervünk az, hogy megújítsuk és forradalmasítsuk szervezetünk működését.”

 

A központ Texasban található, a Dallas Cowboys Amerikaifutball-csapat központjának szomszédságában.

Nagyon jó lenne, ha nálunk is létezne egy olyan esport szervezet, mely hasonlóan színvonalas központot hoz létre.

×