Egy Total War rajongó utolsó kívánságát teljesítette a Creative Assembly, még a játék megjelenése előtt. A fiatal rajongó azóta elhunyt.

A TheMissingLink5 névre hallgató Reddit felhasználó egy posztban írta le, hogy haldokló testvére Robbie mennyire szeretné kipróbálni a május 24-én megjelenő Total War: Three Kingdoms játékot. A leukémiában szenvedő fiatal srác ekkor már nem volt jól.

„Az egyik nagy vágya, hogy játszhasson a Total War: Three Kingdoms-al mielőtt meghal. Az orvosok szerint sajnos nem fogja megélni a megjelenést” – olvasható a posztban.

Kép forrása: Reddit

Szerencsére a hozzászólás a Creative Assembly egyik csapattagja is látta: James Given azonnal küldött egy kódot Robbie számára. Válaszul egy sor Reddit poszt született, melyben testvére részletezte, mennyire örül öccse a játéknak, valamint megköszönte a közösségnek a számtalan jókívánságot.

„Amikor elmondtam neki a jó hírt, sírni kezdett, és nem hitte el. James Given nevének hallatán sokkot kapott” – írta Robbie testvére. Sajnos Robbie azóta május 19-én elhunyt abban a floridai kórházban, ahol ápolták.

×