A Playerunknown’s Battlegrounds mobilverziója 2018-ban indult, sikere pedig töretlen. Megérkezett a Royale Pass 7. szezonja.

Az App Annie statisztikája szerint a PUBG Mobile lenyűgöző módon több mint 100 millió aktív felhasználóval bír havonta, és ebben még a kínai játékosok nincsenek benne. Indulása óta több díjat és számos jelölést kapott. Csak a Google Play Awards-on három díjat vitt haza, beleértve a „Legjobb játék” díját is, a Top Games Charts-on pedig az egyik leggyakrabban letöltött játék lett tavaly. Nagy sikerének köszönhetően számos partnert is szerzett magának, többek között a Capcom-ot, aminek hatására Resident Evil 2 ihlette zombis játékmódok is készültek: a Survive Till Dawn és a Darkest Night.

Kép forrása: SlashGear

Számos felhasználó szinte megszállottja lett a játéknak, így több ország kormánya elgondolkozott már a mobiljáték betiltásán, Kína például már határozatot is hozott.

A PUBG MOBILE most új frissítéssel (0.12.5) ünnepli sikereit. Az App Store-ban és a Google Playen elérhető ingyenes Royale Pass 7. szezon új fegyvert és skin outfit-et is tartalmaz.

  • Új Royale Pass – A Royale Pass 7. szezonjában exkluzív ruhákra, emote-okra, valamint további jutalmakra és az új EZ Mission Licencre-re számíthatnak, amely exkluzív árakat és a ládák azonnali kinyitását teszi lehetővé.
  • Új fegyver – A Skorpion single és félautomata géppisztoly, mely az összes PUBG MOBILE térképen megtalálható. 9 mm-es lőszert fogyaszt, 5 kiegészítő hellyel.
  • Ritka skinek – A játékosok mostantól három exkluzív új ejtőernyő skint, ruhát és repülő skint használhatnak.
  • Új szerver – Sok várakozás után elindult a hivatalos közel-keleti szerver.
  • Játékmenet-fejlesztések – A fejlesztők frissítették az előfizetői beállítások lehetőségeit, bekerült egy új BP kategória a Shop-ba, valamint javítások történtek a hangokon.

A PUBG MOBILE ingyenesen letölthető a hivatalos webhelyen, az App Store-ban és a Google Play-en.

Te játszol PUBG Mobilt?

×