A World of Warcraft 2019. november 23-án lesz 15 éves, az ünneplés hamarosan megkezdődik új in-game eventel, új mount-al és exklúzív gyűjtői kiadással.

A World of Warcraft a Blizzard Entertainment 2004-ben megjelent számítógépes játéka, mely világszinten a legnépszerűbb nyugati MMORPG, mely Guinness világrekorder címmel is büszkélkedhet. Sikere töretlen, ráadásul születésnapja alkalmából a készítők különleges ajándékokkal lepik meg a hűséges játékosokat.

A WoW évfordulós meglepetései egyébként korábban is rendszeresek voltak, ott volt például a Baby Blizzard Bear az 5. évben. A 10. évfordulón újjáéledt a Molten Core nehézségi szint, aztán visszatértek a Green Dragons sárkányok is. Idén játékon belüli jutalmak és különleges szobor is érkezik.

Obsidian Worldbreaker Mount

A 15. évforduló alkalmával olyan régi, jól ismert bossokkal is megküzdhetünk majd, mint Kael’Thas. Az összes kihívás elvégzése után pedig megszerezhetjük az Obsidian Worldbreaker sárkány mount-ot.

Lil Nefarian Pet

Azok számára, akik nem tudnak elég időt szentelni az évfordulós eseményre, nem kell aggódniuk. Bejelentkezve megkapja mindenki a Lil’ Neferian kisállatot. Neferian volt a Blackwing Liar főellensége, ami egy másik klasszikus WoW raid volt.

Gyűjtői kiadás

Egyelőre nincs arról hír, hogy a közelgő WoW Classic-hoz érkezik-e különleges gyűjtői kiadás, de a 15. évfordulós box tartalmával minden rajongó elégedett lehet. A doboz tartalma a WoW korai időszakának ikonikus elemeit tartalmazza, beleértve Ragnaros szobrát. Az október 8-én megjelenő Anniversary Box a Blizzard Shop-ban lesz elérhető 99 dollárért, ami körülbelül 28 ezer forint.

Kép forrása: wowhead.com

Ellentétben a WoW-hoz kiadott legtöbb szoborral, a realisztikus színek helyett Ragnaros szobra fekete-arany árnyalatokban úszik, ahogy a dobozon lévő logó színe is.

Mindegyik Box az Azeroth történetét ünneplő gyűjthető kincseit tartalmazza:

  • Ragnaros szobor
  • Onyxia Pin
  • Azeroth térképes egérpad
  • Art Prints – Nyolc kép, mely feltárja Azeroth múltját.
  • 30 nap játékidő
  • Alabster Mount-ok

Kép forrása: wowhead.com

A mountokhoz egyébként a játékosok később augusztusban a Blizzard Shop-ban is hozzájuthatnak majd.

Kép forrása: wowhead.com

Te megveszed a boxot?

×