A Square Enix játékaából két év alatt több, mint négymillió darab fogyott.

A Nier: Automata hatalmas sikert aratott mind a játékosok mind a kritikusok körében egyaránt. Azonban ez sem volt elég ahhoz, hogy elég emberhez eljusson, sokan még a mai napig nem ismerik a címet. A Square Enix azért így sem lehet boldogtalan, hiszen a játékot már négymillióan vásárolták meg.

A Nier a hárommilliós határt egyébként már egy évvel a játék kiadása után elérte, ezután csak a tavaly megjelent Game of the YoRHa Edition hozott a konyhára.

A játék egyik karaktere egyébként a Sekiro: Shadows Die Twice-ban is megjelenik pár moddernek hála. Thomas a gőzmozdony és Shrek után most 2B is bekerült. Az android azonban nem külső karakterként lesz jelen, hanem magát a főszereplőt, Sekiro-t helyettesíti. A bámulatos végeredmény az alábbi videón tekinthető meg.

 

Bár a Nier: Automa nem üti meg az igazi nagyágyúk szintjét eladási szempontból, azért azt kijelenhetjük, hogy minőségében ott a helye mellettük. Reméljük, hogy sok millió eladott példányt hoz még a játék a Square Enix számára.

Kiemelt ajánlat

Mystery Gamers Pack

5 990 Ft

Kosárba

5 990 Ft

Ez a csoda csomag csak rád vár!

Vásárold meg ezt a Good Loot termékeket tartalmazó Mystery Gamers Pack-et, és legyen tiéd a 17499 Ft értékű csomag most csak 5999 Ft-ért! A csomag tartalma:

A csomag tartalma:

  • 2 db rövid vagy hosszú ujjú póló
  • 2 pár egyméretű zokni (klasszikus, boka- vagy titokzokni)
  • 1 db tornazsák
A csomagban a termékek véletlenszerű mintával találhatók meg! A minta nem választható! Nem megfelelő minta esetén cserére nincs lehetőség!

×