A Square Enix játékaából két év alatt több, mint négymillió darab fogyott.

A Nier: Automata hatalmas sikert aratott mind a játékosok mind a kritikusok körében egyaránt. Azonban ez sem volt elég ahhoz, hogy elég emberhez eljusson, sokan még a mai napig nem ismerik a címet. A Square Enix azért így sem lehet boldogtalan, hiszen a játékot már négymillióan vásárolták meg.

A Nier a hárommilliós határt egyébként már egy évvel a játék kiadása után elérte, ezután csak a tavaly megjelent Game of the YoRHa Edition hozott a konyhára.

A játék egyik karaktere egyébként a Sekiro: Shadows Die Twice-ban is megjelenik pár moddernek hála. Thomas a gőzmozdony és Shrek után most 2B is bekerült. Az android azonban nem külső karakterként lesz jelen, hanem magát a főszereplőt, Sekiro-t helyettesíti. A bámulatos végeredmény az alábbi videón tekinthető meg.

 

Bár a Nier: Automa nem üti meg az igazi nagyágyúk szintjét eladási szempontból, azért azt kijelenhetjük, hogy minőségében ott a helye mellettük. Reméljük, hogy sok millió eladott példányt hoz még a játék a Square Enix számára.

A Bud Light is egyike a cégeknek, aki aktívan kihasználja az épp adott internetes trendeket. Bizonyosan jól keresnek vele.

Július 18-25. között bárki megszerezheti a Playdead nagysikerű indie platformerét.

Egy tucat ember megsérült és többen meghaltak, miután valaki szándékosan felgyújtotta a Kyoto Animation stúdió épületét – írja a The Guardian.

Amit biztosan tudunk, hogy Pénteken többet tudunk majd.

Valakinek feltűnt, hogy a Devil May Cry 5 szereplője V, nagyon hasonlít Kylo Renre, így fénykardot adott neki.

×