Az OverActive Media pénzügyi fejének Jason Toledo-t választotta, aki élelmiszer,  kiskereskedelmi és távközlési vállalatoknál szerzett eddig tapasztalatot.

A Splyce and Toronto Defiant anyavállalata az OverActive Media Jason Toledano-t nevezte ki a vállalat pénzügyi vezetőjének.

A Toledano eddigi tapasztalatai közé tartoznak az élelmiszer, a kiskereskedelmi és a távközlési vállalatok, többek között a Loblaw Group, a Weston Foods és a Bell Aliant.

Az OverActive Media a közelmúltban megvásárolta az Activison Blizzard közelgő Call of Duty verseny franchise slot-ját, 3 hatalmas bajnoksággal.

Az OverActive Media (OAM), a Splyce anyavállalatának választása tehát Jason Toledano-ra esett, aki a LinkedIn szerint 2018 júniusa óta az OAM igazgatósági tagja és az audio bizottság feje. A vállalat pénzügyi igazgatói szerepének betöltése előtt az IDC Worldsource Insurance Network Inc.-nél és a Worldsource Financial Management-nél volt ideiglenes pénzügyi vezető. A Weston Foods korábbi pénzügyi fejeként 1,49 milliárd dolláros hasznot hozott 2014 és 2017 között.

Ezt megelőzően, Toledano a kanadai gyógyszertár kiskereskedelmi láncánál, a Loblaw csoportnál volt 2010-től 2014-ig, ahol a vizsgálódási és kockázatkezelési részlegen volt alelnök, később pedig az üzletvezető alelnöke. Szintén szerzett szakmai tapasztalatot a Bell Aliant Inc.-nél, illetve a Deloitte-nél.

Kép forrása: DVS Gaming

„Nagy örömünkre szolgál köszönteni Jason-t a bővülő globális esport üzletünkben” – nyilatkozta Chris Overholt, az OAM elnöke és vezérigazgatója. „Ahogy tovább folytatjuk a sport- és szórakoztató szektor működtetését öt országban, nyolc csapattal, szükségünk volt egy vezetőre, aki erős pénzügyi és működési tapasztalatokkal rendelkezik. Pontosan ez az, amit Jason személyében keresünk, hogy szaktudásával hozzájáruljon a vállalatunk sikereihez.”

Az OverActive Media nemrégiben franchise helyet biztosított az Activision Blizzard Call of Duty, Overwatch League, illetve a League of Legends European Championship (LEC) bajnokságához.

A Trónok harca Sansa Stark-ja tetoválásával már tavaly elspoilerezte a sorozat végét.

A Plague Tale: Innocence legújabb videójában Sean Bean elrettentő módon szaval nekünk.

A meme, a legenda, mindenki kedvenc macskája Grumpy Cat legnagyobb sajnálatunkra örökké eltávozott közölünk.

A Computer Entertainment Supplier’s Association (CESA) bemutatta a 2019-es Tokiói Játékbemutató fő látványtervét.

Mindazok számára, akik szerint a küzdősportok és a technológia nem lehet két jóbarát, hát tessék!

×