Folytatódik a Netflix egyik legsikeresebb sorozata, a Black Mirror, immáron az ötödik évaddal.

A Netflix egyre több kétes minőségű sorozattal fájdítja a szívünket, ám a régebb óta futó szériák szinte kivétel nélkül jónak számítanak. Egy közülük a Black Mirror, melynek már az 5. évadánál járunk.

 

Az előzetes alapján ismét komoly témákat feszeget a sorozat, úgy tűnik még mindig nem ért véget az emberek és a modern technológia kapcsolatának pedzegetése. Ismét több történetet készítenek, ezek pedig a különböző szereplők mindennapjain keresztül mutatják be nekünk a Back Mirror éppen aktuális témáját.

Az ötödik évad sajnos csak három részes lesz, ám a készítők patinás színészgárdával igyekeznek pótolni a hiányosságot. A Variety értesülései szerint a Bosszúállókból ismert Antony Mackie és híres énekes, Miley Cyrus lesznek a legnagyobb nevek, ám itt lesz még nekünk Topher Grace, Andrew Scott és Nichole Beharie is.

Az évad első része június 5-től lesz elérhető a Netflix szolgáltatásán keresztül.

Kiemelt ajánlat

Mystery Gamers Pack

5 990 Ft

Kosárba

5 990 Ft

Ez a csoda csomag csak rád vár!

Vásárold meg ezt a Good Loot termékeket tartalmazó Mystery Gamers Pack-et, és legyen tiéd a 17499 Ft értékű csomag most csak 5999 Ft-ért! A csomag tartalma:

A csomag tartalma:

  • 2 db rövid vagy hosszú ujjú póló
  • 2 pár egyméretű zokni (klasszikus, boka- vagy titokzokni)
  • 1 db tornazsák
A csomagban a termékek véletlenszerű mintával találhatók meg! A minta nem választható! Nem megfelelő minta esetén cserére nincs lehetőség!

×