Folytatódik a Netflix egyik legsikeresebb sorozata, a Black Mirror, immáron az ötödik évaddal.

A Netflix egyre több kétes minőségű sorozattal fájdítja a szívünket, ám a régebb óta futó szériák szinte kivétel nélkül jónak számítanak. Egy közülük a Black Mirror, melynek már az 5. évadánál járunk.

 

Az előzetes alapján ismét komoly témákat feszeget a sorozat, úgy tűnik még mindig nem ért véget az emberek és a modern technológia kapcsolatának pedzegetése. Ismét több történetet készítenek, ezek pedig a különböző szereplők mindennapjain keresztül mutatják be nekünk a Back Mirror éppen aktuális témáját.

Az ötödik évad sajnos csak három részes lesz, ám a készítők patinás színészgárdával igyekeznek pótolni a hiányosságot. A Variety értesülései szerint a Bosszúállókból ismert Antony Mackie és híres énekes, Miley Cyrus lesznek a legnagyobb nevek, ám itt lesz még nekünk Topher Grace, Andrew Scott és Nichole Beharie is.

Az évad első része június 5-től lesz elérhető a Netflix szolgáltatásán keresztül.

A Bud Light is egyike a cégeknek, aki aktívan kihasználja az épp adott internetes trendeket. Bizonyosan jól keresnek vele.

Július 18-25. között bárki megszerezheti a Playdead nagysikerű indie platformerét.

Egy tucat ember megsérült és többen meghaltak, miután valaki szándékosan felgyújtotta a Kyoto Animation stúdió épületét – írja a The Guardian.

Amit biztosan tudunk, hogy Pénteken többet tudunk majd.

Valakinek feltűnt, hogy a Devil May Cry 5 szereplője V, nagyon hasonlít Kylo Renre, így fénykardot adott neki.

×