Még a héten elérhetővé válik a Division 2 első raid-je.

Kellemes meglepetést okozott a Tom Clancy’s The Division 2, hiszen a Ubisoft tanulva az első rész hibáiból, egy vállalható folytatást készített. A tartalmak azonban végesek és ezt egyre többször jelezték a játékosok.

A kiadó valószínűleg amúgy is tervezte a raid-ek bevezetését, ám a vártnál sokkal hamarabb, még csütörtökön hozzáadják az elsőt a játékhoz.

Az új kontent Dark Hours névre hallgat és Washington nemzetközi repülőterét veszi helyszínűl. 8 játékos léphet majd be egyszerre, viszont csak nagy szintű karakterekkel szállhatunk be a csapatba .

Kép forrása: vg247.com

A játék MMO jellege miatt az Ubisoft azt is tervezi, hogy azok, akik elsőként teljesítik a raid-et, különleges jutalomban részesülnek. A világelső csapatról készült fotó kikerül majd a Fehér Ház falára, ezt pedig mindenki megtekintheti majd. Azok, akik nem elsőként végeznek, de május 23-a előtt befejezik a raid-et, egy ruhára tűzhető emléktárgyat kapnak.

Ha a versenyben nem szeretnénk részt venni, de érdekel, hogy mások miként teljesítik a Division 2 első raid-jét, akkor május 16-án helyi idő szerint délután 6 órától Twitch-en figyelemmel követhetjük az eseményeket.

A Trónok harca Sansa Stark-ja tetoválásával már tavaly elspoilerezte a sorozat végét.

A Plague Tale: Innocence legújabb videójában Sean Bean elrettentő módon szaval nekünk.

A meme, a legenda, mindenki kedvenc macskája Grumpy Cat legnagyobb sajnálatunkra örökké eltávozott közölünk.

A Computer Entertainment Supplier’s Association (CESA) bemutatta a 2019-es Tokiói Játékbemutató fő látványtervét.

Mindazok számára, akik szerint a küzdősportok és a technológia nem lehet két jóbarát, hát tessék!

×