Még a héten elérhetővé válik a Division 2 első raid-je.

Kellemes meglepetést okozott a Tom Clancy’s The Division 2, hiszen a Ubisoft tanulva az első rész hibáiból, egy vállalható folytatást készített. A tartalmak azonban végesek és ezt egyre többször jelezték a játékosok.

A kiadó valószínűleg amúgy is tervezte a raid-ek bevezetését, ám a vártnál sokkal hamarabb, még csütörtökön hozzáadják az elsőt a játékhoz.

Az új kontent Dark Hours névre hallgat és Washington nemzetközi repülőterét veszi helyszínűl. 8 játékos léphet majd be egyszerre, viszont csak nagy szintű karakterekkel szállhatunk be a csapatba .

Kép forrása: vg247.com

A játék MMO jellege miatt az Ubisoft azt is tervezi, hogy azok, akik elsőként teljesítik a raid-et, különleges jutalomban részesülnek. A világelső csapatról készült fotó kikerül majd a Fehér Ház falára, ezt pedig mindenki megtekintheti majd. Azok, akik nem elsőként végeznek, de május 23-a előtt befejezik a raid-et, egy ruhára tűzhető emléktárgyat kapnak.

Ha a versenyben nem szeretnénk részt venni, de érdekel, hogy mások miként teljesítik a Division 2 első raid-jét, akkor május 16-án helyi idő szerint délután 6 órától Twitch-en figyelemmel követhetjük az eseményeket.

A Bud Light is egyike a cégeknek, aki aktívan kihasználja az épp adott internetes trendeket. Bizonyosan jól keresnek vele.

Július 18-25. között bárki megszerezheti a Playdead nagysikerű indie platformerét.

Egy tucat ember megsérült és többen meghaltak, miután valaki szándékosan felgyújtotta a Kyoto Animation stúdió épületét – írja a The Guardian.

Amit biztosan tudunk, hogy Pénteken többet tudunk majd.

Valakinek feltűnt, hogy a Devil May Cry 5 szereplője V, nagyon hasonlít Kylo Renre, így fénykardot adott neki.

×