Véget ért az Overwatch League második szakasza, amely a San Francisco Shock győzelmével zárult.

Nem történt meglepetés az Overwatch League második szakaszában, a legmagasabban rangsorolt San Francisco Shock ugyanis megnyerte a finálét. A döntőben a Vancouver Titans csapata ellen győzedelmeskedtek 4-2 arányban. A helyszín természetesen a Blizzard Los Angeles-i arénája volt.

Kép forrása: invisioncommunity.co.uk

A Shock útjába nem gördült különösebb akadály először a Hangzou Spark-ot győzték le vesztett kör nélkül, majd a New York Excelsior-t sem tudta őket megállítani.

Az első helyért helyért a csapat 200 ezer dollárt tehetett zsebre, míg a második ennek az összegnek a felét. A harmadik és a negyedik helyen a Hangzou Spark és a New York Excelsior végzett.

 

Legközelebb Május 15 és 16 között láthatunk Overwatch League meccseket egy all-star gála keretein belül. A kétnapos esemény keretein belül a játékosok Lucio és Mercy legendary skint szerezhetnek maguknak, az utolsó napon pedig megtekinthetik az all-star döntőjét. 

A Bud Light is egyike a cégeknek, aki aktívan kihasználja az épp adott internetes trendeket. Bizonyosan jól keresnek vele.

Július 18-25. között bárki megszerezheti a Playdead nagysikerű indie platformerét.

Egy tucat ember megsérült és többen meghaltak, miután valaki szándékosan felgyújtotta a Kyoto Animation stúdió épületét – írja a The Guardian.

Amit biztosan tudunk, hogy Pénteken többet tudunk majd.

Valakinek feltűnt, hogy a Devil May Cry 5 szereplője V, nagyon hasonlít Kylo Renre, így fénykardot adott neki.

×