Véget ért az Overwatch League második szakasza, amely a San Francisco Shock győzelmével zárult.

Nem történt meglepetés az Overwatch League második szakaszában, a legmagasabban rangsorolt San Francisco Shock ugyanis megnyerte a finálét. A döntőben a Vancouver Titans csapata ellen győzedelmeskedtek 4-2 arányban. A helyszín természetesen a Blizzard Los Angeles-i arénája volt.

Kép forrása: invisioncommunity.co.uk

A Shock útjába nem gördült különösebb akadály először a Hangzou Spark-ot győzték le vesztett kör nélkül, majd a New York Excelsior-t sem tudta őket megállítani.

Az első helyért helyért a csapat 200 ezer dollárt tehetett zsebre, míg a második ennek az összegnek a felét. A harmadik és a negyedik helyen a Hangzou Spark és a New York Excelsior végzett.

 

Legközelebb Május 15 és 16 között láthatunk Overwatch League meccseket egy all-star gála keretein belül. A kétnapos esemény keretein belül a játékosok Lucio és Mercy legendary skint szerezhetnek maguknak, az utolsó napon pedig megtekinthetik az all-star döntőjét. 

Kiemelt ajánlat

Mystery Gamers Pack

5 990 Ft

Kosárba

5 990 Ft

Ez a csoda csomag csak rád vár!

Vásárold meg ezt a Good Loot termékeket tartalmazó Mystery Gamers Pack-et, és legyen tiéd a 17499 Ft értékű csomag most csak 5999 Ft-ért! A csomag tartalma:

A csomag tartalma:

  • 2 db rövid vagy hosszú ujjú póló
  • 2 pár egyméretű zokni (klasszikus, boka- vagy titokzokni)
  • 1 db tornazsák
A csomagban a termékek véletlenszerű mintával találhatók meg! A minta nem választható! Nem megfelelő minta esetén cserére nincs lehetőség!

Ben Yedder twitteren reagált az új TOTSSF lapjára, ez alapján pedig biztosra vehetjük, hogy pontosan tudja, mennyire nem szeretik a játékosok a FUT lapjait.

Bátran állíthatjuk, hogy ez minden idők legdurvább akciója.

Nem győzik lekötni magukat a World of Warcraft játékosok. Megszületett egy hihetetlenül menő Tier 8-as páncélt bemutató videó. Több ezer óráig készült.

×