Hosszú idő után végre befejeződik a Dauntless nyílt bétája és teljes játékként jelenik meg.

Hónapokon keresztül tartott a Monster Hunter: World-höz hasonló Dauntless alfa és béta tesztelése a játékosok segítségével. Jövőhéten, pontosabban május 21-én azonban teljes egészében megjelenik a játék. PS4-re, Xbox One-ra és PC-re is kiadják, az utóbbira csak Epic Store-on keresztül lesz elérhető exkluzivitása miatt.

 

A Phoenix Lab játéka mindenki számára ingyenes lesz, ám ez a cím sem marad season pass nélkül. A csomag ára 10 dollár, amely kozmetikai itemeket és prémium tartalmakat foglal magában.

Az első próbálkozások alapján úgy tűnik, hogy a Dauntless nem okoz csalódást, de ezt csak az élesedés után állíthatjuk majd biztosan.

Kiemelt ajánlat

Mystery Gamers Pack

5 990 Ft

Kosárba

5 990 Ft

Ez a csoda csomag csak rád vár!

Vásárold meg ezt a Good Loot termékeket tartalmazó Mystery Gamers Pack-et, és legyen tiéd a 17499 Ft értékű csomag most csak 5999 Ft-ért! A csomag tartalma:

A csomag tartalma:

  • 2 db rövid vagy hosszú ujjú póló
  • 2 pár egyméretű zokni (klasszikus, boka- vagy titokzokni)
  • 1 db tornazsák
A csomagban a termékek véletlenszerű mintával találhatók meg! A minta nem választható! Nem megfelelő minta esetén cserére nincs lehetőség!

Ben Yedder twitteren reagált az új TOTSSF lapjára, ez alapján pedig biztosra vehetjük, hogy pontosan tudja, mennyire nem szeretik a játékosok a FUT lapjait.

Bátran állíthatjuk, hogy ez minden idők legdurvább akciója.

Nem győzik lekötni magukat a World of Warcraft játékosok. Megszületett egy hihetetlenül menő Tier 8-as páncélt bemutató videó. Több ezer óráig készült.

×