A filmet rendező Russo fivérek elmondták, hogy a Végjáték egy teljesen új idővonalat alkotott meg a Marvel univerzumon belül.

Ha még nem láttad a Bosszúállók: Végjátékot, akkor ne olvasd el a cikket!

Nem volt váratlan húzás, hogy a film időutazás segítségével oldotta meg a Bosszúállók egyik legnagyobb problémáját, viszont a végeredmény sokaknak okozott meglepetést.

A Föld legnagyobb hősei végül legyőzték Thanos-t a múltból szerzett Végtelen Kövek segítségével, ám azokat vissza kellett juttatni eredeti helyükre. Amerika Kapitányra hárult ez a feladat, aki a film utolsó képsoraiban elindul teljesíteni a feladatot. Az Első Bosszúálló azonban életében talán először önző módon döntött, így miután bevégezte a feladatot, visszatért a 40-es évekbe, hogy olyan életet éljen, amire mindig vágyott.

Ezzel a húzással pedig megalkotott egy új idősíkot, ahol szerelmével, Peggy Carter-rel együtt öregedhetett meg. Végül az öreg Steve Rogers visszatér, hogy pajzsát odaadja barátjának, Sam-nek és ezzel őt tegye meg az új Kapitánynak.

Kép forrása: aceshowbiz.com

Az egyik rendező nyilatkozata szerint így nem ért véget a karakter története az MCU keretein belül, de Steve Rogers valószínűleg már csak a közeljövőben érkező sorozatokban kaphat majd epizódszerepet. Egyes feltételezések szerint Loki önálló szériájában láthatjuk újra legközelebb.

A Marvel univerzum története tehát még egyáltalán nem ért véget, legközelebb a Pókember második részét láthatjuk majd a mozikban.

A Trónok harca Sansa Stark-ja tetoválásával már tavaly elspoilerezte a sorozat végét.

A Plague Tale: Innocence legújabb videójában Sean Bean elrettentő módon szaval nekünk.

A meme, a legenda, mindenki kedvenc macskája Grumpy Cat legnagyobb sajnálatunkra örökké eltávozott közölünk.

A Computer Entertainment Supplier’s Association (CESA) bemutatta a 2019-es Tokiói Játékbemutató fő látványtervét.

Mindazok számára, akik szerint a küzdősportok és a technológia nem lehet két jóbarát, hát tessék!

×