A filmet rendező Russo fivérek elmondták, hogy a Végjáték egy teljesen új idővonalat alkotott meg a Marvel univerzumon belül.

Ha még nem láttad a Bosszúállók: Végjátékot, akkor ne olvasd el a cikket!

Nem volt váratlan húzás, hogy a film időutazás segítségével oldotta meg a Bosszúállók egyik legnagyobb problémáját, viszont a végeredmény sokaknak okozott meglepetést.

A Föld legnagyobb hősei végül legyőzték Thanos-t a múltból szerzett Végtelen Kövek segítségével, ám azokat vissza kellett juttatni eredeti helyükre. Amerika Kapitányra hárult ez a feladat, aki a film utolsó képsoraiban elindul teljesíteni a feladatot. Az Első Bosszúálló azonban életében talán először önző módon döntött, így miután bevégezte a feladatot, visszatért a 40-es évekbe, hogy olyan életet éljen, amire mindig vágyott.

Ezzel a húzással pedig megalkotott egy új idősíkot, ahol szerelmével, Peggy Carter-rel együtt öregedhetett meg. Végül az öreg Steve Rogers visszatér, hogy pajzsát odaadja barátjának, Sam-nek és ezzel őt tegye meg az új Kapitánynak.

Kép forrása: aceshowbiz.com

Az egyik rendező nyilatkozata szerint így nem ért véget a karakter története az MCU keretein belül, de Steve Rogers valószínűleg már csak a közeljövőben érkező sorozatokban kaphat majd epizódszerepet. Egyes feltételezések szerint Loki önálló szériájában láthatjuk újra legközelebb.

A Marvel univerzum története tehát még egyáltalán nem ért véget, legközelebb a Pókember második részét láthatjuk majd a mozikban.

Kiemelt ajánlat

Mystery Gamers Pack

5 990 Ft

Kosárba

5 990 Ft

Ez a csoda csomag csak rád vár!

Vásárold meg ezt a Good Loot termékeket tartalmazó Mystery Gamers Pack-et, és legyen tiéd a 17499 Ft értékű csomag most csak 5999 Ft-ért! A csomag tartalma:

A csomag tartalma:

  • 2 db rövid vagy hosszú ujjú póló
  • 2 pár egyméretű zokni (klasszikus, boka- vagy titokzokni)
  • 1 db tornazsák
A csomagban a termékek véletlenszerű mintával találhatók meg! A minta nem választható! Nem megfelelő minta esetén cserére nincs lehetőség!

×