A filmet rendező Russo fivérek elmondták, hogy a Végjáték egy teljesen új idővonalat alkotott meg a Marvel univerzumon belül.

Ha még nem láttad a Bosszúállók: Végjátékot, akkor ne olvasd el a cikket!

Nem volt váratlan húzás, hogy a film időutazás segítségével oldotta meg a Bosszúállók egyik legnagyobb problémáját, viszont a végeredmény sokaknak okozott meglepetést.

A Föld legnagyobb hősei végül legyőzték Thanos-t a múltból szerzett Végtelen Kövek segítségével, ám azokat vissza kellett juttatni eredeti helyükre. Amerika Kapitányra hárult ez a feladat, aki a film utolsó képsoraiban elindul teljesíteni a feladatot. Az Első Bosszúálló azonban életében talán először önző módon döntött, így miután bevégezte a feladatot, visszatért a 40-es évekbe, hogy olyan életet éljen, amire mindig vágyott.

Ezzel a húzással pedig megalkotott egy új idősíkot, ahol szerelmével, Peggy Carter-rel együtt öregedhetett meg. Végül az öreg Steve Rogers visszatér, hogy pajzsát odaadja barátjának, Sam-nek és ezzel őt tegye meg az új Kapitánynak.

Kép forrása: aceshowbiz.com

Az egyik rendező nyilatkozata szerint így nem ért véget a karakter története az MCU keretein belül, de Steve Rogers valószínűleg már csak a közeljövőben érkező sorozatokban kaphat majd epizódszerepet. Egyes feltételezések szerint Loki önálló szériájában láthatjuk újra legközelebb.

A Marvel univerzum története tehát még egyáltalán nem ért véget, legközelebb a Pókember második részét láthatjuk majd a mozikban.

A Bud Light is egyike a cégeknek, aki aktívan kihasználja az épp adott internetes trendeket. Bizonyosan jól keresnek vele.

Július 18-25. között bárki megszerezheti a Playdead nagysikerű indie platformerét.

Egy tucat ember megsérült és többen meghaltak, miután valaki szándékosan felgyújtotta a Kyoto Animation stúdió épületét – írja a The Guardian.

Amit biztosan tudunk, hogy Pénteken többet tudunk majd.

Valakinek feltűnt, hogy a Devil May Cry 5 szereplője V, nagyon hasonlít Kylo Renre, így fénykardot adott neki.

×