Kikerültek a PlayStation Store áprilisi eladási adatai, amiből kiderül, hogy a Days Gone Európában ugyanúgy tarolt, ahogy Japánban a megjelenés után.

A múlt héten írtunk arról, hogy Japánban az első két napban jóval több Days Gone fogyott, mint God of War. Akkor még nem tudtunk pontos adatokkal szolgálni az európia, illetve az észak-amerikai piacról, egészen mostanáig. A Sony ugyanis közzétette a PS Store letöltési adatait, amiből kiderül, hogy a Days Gone Európában is az első.

Kép forrása: Ars Technica

Ami Észak-Amerikát illeti csupán a második legkelendőbb játék, ugyanis a Mortal Kombat 11 megelőzte a régióban. Utóbbi játék Európában a negyedik helyen szerepel az eladási listában. Az Days Gone eredménye egyébként várható volt, ha figyelembe vesszük, hogy az Egyesült Királyságban a Days Gone hamar a toplisták élére került.

A World War Z, melyből szintén tisztességesen fogyott a megjelenést követően, az élvonalban van, mindkét régióban a harmadik helyen szerepel.

Íme a top 10 legjobban fogyott játék a múlt hónapban a PS Store-on:

Észak-Amerika:

  1. Mortal Kombat 11
  2. Days Gone
  3. World War Z
  4. Borderlands: Game of the Year Edition
  5. MLB The Show 19
  6. Minecraft: PlayStation 4 Edition
  7. Borderlands: The Handsome Collection
  8. Call of Duty: Black Ops 4
  9. The Division 2
  10. Sekiro: Shadows Die Twice

Európa:

  1. Days Gone
  2. GTA 5
  3. World War Z
  4. Mortal Kombat 11
  5. The Crew 2
  6. Far Cry 5
  7. FIFA 19
  8. Borderlands: Game of the Year Edition
  9. Rainbow Six Siege
  10. Minecraft

Európát tekintve egyébként a Beat Saber volt áprilisban a legjobban fogyó VR játék, a Fortnite – The Laguna Pack a legkelendőbb DLC.

Te melyik játékkal játszol mostanában a legtöbbet?

×