A tavalyi E3-on hallottunk először a Bethesda új Wolfenstein megjelenéséről. A játék nyáron érkezik és a hírek szerint hajaz a Dishonored-re.

A fejlesztők részéről nem titok, hogy a jövőben még több Wolfenstein játék érkezik, legközelebb a jól ismert hős, Blazkowicz gyermekeinek főszereplésével. A korábbi E3-as bejelentés szerint a játék évekkel a New Colossus után játszódik, amikor BJ lányai már felnőttek és a nácik ellen harcolnak. Márciusban kaptunk egy story trailert, amiből az is kiderült, hogy a játék a 80-as években játszódik.

 

A Mashine Games és az egyébként Dishonored játékokat jegyző Arkane Studio közösen fejlesztett játékáról azóta nem igazán lehetett hallani, egészen a hivatalos brit PlayStation magazin legutóbbi megjelenéséig. A játék eszerint a Dishonored sorozatra emlékeztető level dizájnt kap, nyíltabb környezettel és több interaktív tereptárggyal. Több lesz a mellékküldetés, illetve a játékosok számos különböző módon tudják megoldani a feladatokat.

 

A co-op játékmód miatt a játék kevésbé összpontosít a történetmesélésre, ugyanakkor a kiadó több játékidőt ígér, mint a korábbi Wolfenstein játékok esetében. Mindezt annak ellenére, hogy a történet összességében picit rövidebb lesz. A játék július 26-án jelenik meg PS4-re, Xbox One-ra és PC-re.

Te megveszed?

×