A tavalyi E3-on hallottunk először a Bethesda új Wolfenstein megjelenéséről. A játék nyáron érkezik és a hírek szerint hajaz a Dishonored-re.

A fejlesztők részéről nem titok, hogy a jövőben még több Wolfenstein játék érkezik, legközelebb a jól ismert hős, Blazkowicz gyermekeinek főszereplésével. A korábbi E3-as bejelentés szerint a játék évekkel a New Colossus után játszódik, amikor BJ lányai már felnőttek és a nácik ellen harcolnak. Márciusban kaptunk egy story trailert, amiből az is kiderült, hogy a játék a 80-as években játszódik.

 

A Mashine Games és az egyébként Dishonored játékokat jegyző Arkane Studio közösen fejlesztett játékáról azóta nem igazán lehetett hallani, egészen a hivatalos brit PlayStation magazin legutóbbi megjelenéséig. A játék eszerint a Dishonored sorozatra emlékeztető level dizájnt kap, nyíltabb környezettel és több interaktív tereptárggyal. Több lesz a mellékküldetés, illetve a játékosok számos különböző módon tudják megoldani a feladatokat.

 

A co-op játékmód miatt a játék kevésbé összpontosít a történetmesélésre, ugyanakkor a kiadó több játékidőt ígér, mint a korábbi Wolfenstein játékok esetében. Mindezt annak ellenére, hogy a történet összességében picit rövidebb lesz. A játék július 26-án jelenik meg PS4-re, Xbox One-ra és PC-re.

Te megveszed?

Kiemelt ajánlat

Mystery Gamers Pack

5 990 Ft

Kosárba

5 990 Ft

Ez a csoda csomag csak rád vár!

Vásárold meg ezt a Good Loot termékeket tartalmazó Mystery Gamers Pack-et, és legyen tiéd a 17499 Ft értékű csomag most csak 5999 Ft-ért! A csomag tartalma:

A csomag tartalma:

  • 2 db rövid vagy hosszú ujjú póló
  • 2 pár egyméretű zokni (klasszikus, boka- vagy titokzokni)
  • 1 db tornazsák
A csomagban a termékek véletlenszerű mintával találhatók meg! A minta nem választható! Nem megfelelő minta esetén cserére nincs lehetőség!

Ben Yedder twitteren reagált az új TOTSSF lapjára, ez alapján pedig biztosra vehetjük, hogy pontosan tudja, mennyire nem szeretik a játékosok a FUT lapjait.

Bátran állíthatjuk, hogy ez minden idők legdurvább akciója.

Nem győzik lekötni magukat a World of Warcraft játékosok. Megszületett egy hihetetlenül menő Tier 8-as páncélt bemutató videó. Több ezer óráig készült.

×