Gyakran találni az interneten furcsa kereskedelemre bocsátott árukat, különösen igaz ez ha a mérték a rendkívüli cukiság.

Mindnyájan szeretnénk alkalmanként olyan menő cuccokat hordani, amik tükrözik hogy milyenek is vagyunk és mit szeretünk. Vonjuk bele a háziállatainkat is ebbe az őrületbe? Naná!

Íme a Pokémon pulcsi a lelkes Pikachurajongó papagájoknak! Az igen menő kis szerelést az Etsy-n lehet megvásárolni £12.99 és £16.99 között, attól függően milyen gizda vagy dagi a kismadarunk.

Kényelmesnek tűnik a hideg napok átvészelésére, különösen hogy Pikachu arca van az elején, hátul pedig a farkincája, sőt a Pokémon felirat is elegánsan bele van hímezve a portékába.

Már érkezett is rá egy 5 csillagos értékelés a Ruby nevű felhasználótól, aki egy helyes kis fotómelléklettel igyekszik feldobni a napotokat.

Siess, hogy le ne maradj róla!

A Bud Light is egyike a cégeknek, aki aktívan kihasználja az épp adott internetes trendeket. Bizonyosan jól keresnek vele.

Július 18-25. között bárki megszerezheti a Playdead nagysikerű indie platformerét.

Egy tucat ember megsérült és többen meghaltak, miután valaki szándékosan felgyújtotta a Kyoto Animation stúdió épületét – írja a The Guardian.

Amit biztosan tudunk, hogy Pénteken többet tudunk majd.

Valakinek feltűnt, hogy a Devil May Cry 5 szereplője V, nagyon hasonlít Kylo Renre, így fénykardot adott neki.

×