A Chernobylite játék a VR verziója mellé, most kap headset nélküli változatot. Emellett a vártnál nagyobb kapacitással rendelkeznek a készítői.

Május 9., Gliwice, Lengyelország – Készülj egy sötét és baljós élményre mialatt körbejársz egy erősen szennyezett Chernobylite arénát. A játék nem csak érkezni fog, de elhoz egy nagyobb felfedezésre váró területet is, új nyelvekkel, új fegyver crafting rendszerrel, és egy valódi csernobili veszélyzóna hangulatával.

A Kickstarter közösség hűséges támogatásának hála a Chernobylite nem csak hogy megvalósulhat, de vizuálisan reálisabb lesz és kibővül az eddig tervezett játékvilága is.

A játék valósághűségéhez nagyban hozzájárulnak az eredeti helyeken rögzített hanghatások. Irány tehát Csernobil és Pripyat!

A videojátékot ráadásul több nyelvre is lefordítják, hogy a játékosok gondtalanul élvezhessék a játékmenetet saját anyanyelvükön. Az is sokat dob rajta, hogy zseniális fegyvereket lehet majd craftolni.

A készítők úgy döntöttek, hogy azok számára, akik 15 dollárnál többel támogatták őket a projektben, ingyen Steam kulcsot kapnak a Chernobyl VR Project-ükhöz.

 

Az eddig csupán VR verzióban készülő játékhoz érkezik Steam-re egy speciális verzió, melyhez nincs szükségünk VR headsetre.

Már csak két nap maradt hátra, így akinek van kedve támogatni őket, annak itt az alábbi link, melyen megteheti.

A játékról:

A Chernobylite egy tudományos-fantasztikus túlélő horrorjáték a Get Even megalkotóitól. A játék remek élményötvözete a felkavaró világ felfedezésének, a kihívások leküzdésének, az egyedi craftolásnak, mindezt egy nem lineáris sztorifonál mentén.

Főbb jellemzők:

  • Fedezd fel a Chernobyl Exclusion Zone gyönyörű és 3 dimenziós rekreációját
  • Működj együtt vagy versenyezz a többi stalkerrel, ám jól vigyázz, ne bízz senkiben
  • Éld túl a természetes és természetfeletti fenyegetéseket
  • Merülj el egy vérpezsdítő, nem lineáris történetben
  • Használd a fizika- és kémiatudásod, hogy jól összeállíthasd a kiegészítőidet
  • Küzdj meg egy alternatív valóságból szabadult teremtményekkel
  • Gyűjts adatokat és vizsgálódj

A játék jelenleg is fejlesztés alatt áll a The Farm 51 kezei alatt és PC-re és konzolokra is fog érkezni.

A Bud Light is egyike a cégeknek, aki aktívan kihasználja az épp adott internetes trendeket. Bizonyosan jól keresnek vele.

Július 18-25. között bárki megszerezheti a Playdead nagysikerű indie platformerét.

Egy tucat ember megsérült és többen meghaltak, miután valaki szándékosan felgyújtotta a Kyoto Animation stúdió épületét – írja a The Guardian.

Amit biztosan tudunk, hogy Pénteken többet tudunk majd.

Valakinek feltűnt, hogy a Devil May Cry 5 szereplője V, nagyon hasonlít Kylo Renre, így fénykardot adott neki.

×