Az Avengers: Endgame filmet a világon mindenhol óriási hype veszi körül. Most az Oppo is beszállt a bizniszbe.

A OPPO Electronics Corp., röviden Oppo egy kínai mobilgyártó cég, mely most Marvel’s Avengers Limited Edition néven Bosszúállók köntösben adta ki Oppo F11 Pro mobilját.

Az F11 Pro egy középkategóriás mobiltelefon, melyet a cég először Indiában adott ki néhány hónappal ezelőtt. Az Oppo mobilja egyébként rendkívül hasonlít a OnePlus készülékeihez, melyből ráadásul tavaly adtak ki Avengers témájú mobilt, amikor a Végtelen háború megjelent.

OnePlus 6 Avengers kiadás – Kép forrása: The Verge

Az Oppo kiadásában a hátsó panel csillogó kék és piros színeket használ, mely azt a bizonyos „A” betű egy részét adja ki. A telefonhoz tartozik egy kék színű tok is, amely dombornyomott Endgame logóval és egy integrált fogógyűrűvel rendelkezik, amely Amerika kapitány pajzsát veszi körül. Van egy gyűjthető jelvény is a dobozban, sőt a telefon egyéni Avengers háttérképet is kapott.

Az Avengers F11 Pro technikailag semmiben sem más, mint a sima modell. Mediatek Helio P70 processzorral, 48 megapixeles hátlapi és 16 megapixeles előlapi kamerával, 4000 mAh-es akkumulátorral és 6,53 hüvelykes 1080p LCD kijelzővel kapható. Az ujjlenyomat-érzékelő a telefon hátoldalán van, Micro USB-porttal rendelkezik, amely támogatja a 20 W-os VOOC gyorstöltést. A telefon az indiai Amazonon volt kapható, de már el is fogyott.

Te szeretnél ilyen telefont?

×