A Fortnite új frissítésében (8.51) egy teljesen új eszköz jelent meg, melyet egyes játékosok akár igazságtalannak is tarthatnak. Ez a Shadow Bomb.

Azt mindenki tudja, hogy a nindzsák legnagyobb fegyvere a hangtalanság és az észrevétlenség volt. Úgy tűnik a fejlesztők azt szeretnék, hogy a Fortnite játékosok igazi nindzsák legyenek. A Shadow Bomb egy apró kis eszköz, ami nagy hatással lehet a battle royale játékmenetre, különösen az utolsó percekben.

A Shadow Bomb olyan gránát, mely láthatatlanná tesz 6 egész másodpercre. Aktiválás után az idő múlásával egyre jobban láthatóvá válsz az ellenség számára. Tekintve, hogy ebből akár 6-ot is el lehet tenni, elég hosszan láthatatlanná lehet válni. A Shadow Bomb a földről is felszedhető, de megtalálható a ládákban, supply droppokban és a lámákban is.

 

Láthatatlanság közben egyébként lehet lootolni, támadni és mozogni is. A mozgásra ez különösen igaz, hiszen a Shadow Bomb megduplázza az ugrást és a falon ugrást, ami miatt még könnyebben megközelíthető az ellenség láthatatlanság közben.

Az senki számára sem kétséges, hogy a Shadow Bomb iszonyatos nagy előnyhöz tudja juttatni annak használóját. Egy heves csatában, amikor a játékosoknak rengeteg helyre kell figyelni egyszerre, egy-egy láthatatlan elem a hátunk mögött igen meglepő lehet, és igen gyorsan a játék végét jelentheti számunkra. Még akkor is, ha az ellenségnek alig van megfelelő felszerelése, egy Shadow Bombal simán fölénk kerekedhet. Ilyen alapon az eszköz talán még igazságtalannak is tekinthető másokkal szemben.

Ti mit gondoltok róla?

A valóságban egyébként valahogy így nézne ki a használata.

×