Jó hír mindenkinek, aki nem csal az Apex Legends-ben. Folytatódik a csalók irtása az Epic játékában.

A múlt héten a Respawn csapata egy blogbejegyzésben tett említést arról, hogy frissítéssel kívánják erősíteni az anti-cheat programot PC-n. Ennek hatásairól most osztottak meg néhány eredményesnek tekinthető adatot.

Az EA hivatalos oldalán a Respawn projektvezetője Drew MCCoy jó hírekkel szolgál. A közelmúltban hozzáadott játékos-jelentő eszköz nagy hatással volt a csalók szűrésére. A report-rendszer bevezetése óta több mint 770 ezer játékost banoltak csalás miatt. Szintén bant kapott további 300 ezer csalók által kreált fiók, valamint 4 ezer csalást kínáló (spam) account is.

Kép forrása: Dexerto

További jó hír, hogy a Respawn információi szerint a csalókkal által érintett körök száma az elmúlt hónapban a felére csökkent PC-n. Mindez nem csak a Respawn, de a EA, a DICE, a FIFA és a Capital Games fejlesztő munkatársainak is köszönhető. Az Origin és az Easy-Anti-Cheat csapatai is segítséget nyújtottak, a számokból pedig úgy tűnik, hogy a közös erőfeszítés kifizetődő.

Az egyik legnagyobb Apex-el kapcsolatos panasz az utóbbi időben a rengeteg hiba mellett, a számos csaló jelenléte. Miközben emiatt is csökken a játék népszerűsége a Twitch-en, az Epic láthatóan mindent megtesz a probléma kiküszöbölésére.

Valóban kevesebb a csaló a játékban?

×