A PCGamer több órányi gameplay videót töltött fel a YouTube csatornájára, melyből kiderül, hogyan is fog kinézni a szeptemberben megjelenő Borderlands 3.

A PCGamer két gameplay videót is feltöltött az év második felében érkező Borderlands 3-ból. Az egyik videóban Amara, a Siren Vault Hunter szemszögéből láthatjuk az akciót. A felvétel hosszúsága elegendő ahhoz, hogy láthassuk a futurista várost Meridian-t, a járműveket, az inventory-t, és persze a játékban található sok-sok fegyvert. A játék PC-n volt kipróbálható, de a billentyűzet és az egér használata nélkül, kontrollerrel.

A Borderlands 3 humorérzéke mit sem változott. Ha erről a sorozatról beszélünk, ez az ami szétválasztja a játékosbázist. Van aki imádja a humora miatt, és van aki pont amiatt ódzkodik tőle. Vicces beszólások viszont ismét lesznek bőven, már azok számára, akik értékelik ezt a fajta humort.

 

Egy másik gameplay videóban Zane a főszereplő, aki a Borderlands 3 egyik fontos szereplője. Itt ugyanazok a helyszínek és ugyanazok a küldetések láthatók, viszont Zane más képességekkel rendelkezik, mint Amara, így érdemes mindkét videóba belenézni.

 

A játékot kipróbáló James szerint a Borderlands 3 nagyon hasonlít elődjére, a Borderlands 2-re, ami nem feltétlenül rossz. A videók ellenben már most segíthetnek nekünk abban, hogy elgondolkozzunk azon, megvesszük e a játékot. Visszahozza-e a régi élményeket, vagy vagy inkább valami újra vágynánk a régi játék alapjaira építve? Bár a fenti videók igen hosszúak, az kiderül, hogy milyen fejlődésen ment keresztül a sorozat. Annyi biztos, hogy ha megvesszük, majd lőhetünk, mint a barmok.

Az első Borderlands 2009 októberében jelent meg, a harmadik rész pedig szinte pont 10 évre rá, 2019 szeptember 13-án érkezik. Te meg fogod venni?

×