A RFRSH Entertainment felkérte az angol rockbandát, az Asking Alexandria-t, hogy a Blast Pro Series bajnokság Los Angeles-i állomásának ők legyenek a sztárfellépői.

Július 13-án a Galen Centerben zajló kupán a banda saját stílusában adja elő a bajnokságsorozat hivatalos himnuszát, illetve saját dalukat, a When the Lights Come On-t – írja az esportinsider.

A RFRSH áprilisban mutatta be CS:GO globális bajnokságsorozatát. Hét egymást követő esemény után végül decemberben zajlik majd a döntő, ahová pontrendszer alapján kerül majd az a 4 csapat, akik közül a győztes 350 ezer dollárt vihet haza.

Kép forrása: RFRSH Entertainment

Ben Bruce, az Asking Alexandria gitárosa azt mondta: „Az hiszem az esport egy nagyon izgalmas új platform. Ha megnézed ezeket az eseményeket láthatod, hogy már a kommentátorokból mekkora energia árad, csakúgy, mint egy NFL meccsen. Ez az, ahol a rock a leginkább otthonra talál, egy olyan légkörben, ahol az emberek energikusak. A két dolog házassága mágikus lesz.”

„A When the Lights Come On arról az érzésről, arról a pillanattól szól, amikor a fények bekapcsolnak, és a műsor elkezdődik. Ez az az energia, amelyet az esport események teremtenek” – tette hozzá Ben.

 

Bár a BLAST Pro Series Los Angeles-i csapatai még nem lettek hivatalosan bejelentve, az alábbi 7 csapatból 5 biztosan ott lesz a versenysorozaton: Ninjas in Pyjamas, FaZe Clan, Team Liquid, Cloud9, Natus Vincere, MIBR és Astralis.

A nagy esport eseményeken korábban nem csináltak rendszert az élő zenéből, bár elvileg semmi akadálya nincs a két iparág összevonásának. Láttunk már erre jó példát is, hiszen a League of Legends K/DA – POP/STARS című dala is igen jól sikerült. Az Asking Alexandria fellépéséből nem hiszem, hogy cikiző mémek születnek majd, hanem mindenki átadja magát a rock-nak.

×