Bemutatunk néhány kiváló Apex Legends fegyverreplikát, melyek potom pénzért, kb. 30 ezer forintos áron elérhetők.

Az egyik legnagyobb üzlet a világon a különböző játékokhoz, filmekhez kapcsolódó ereklyék gyártása és eladása. Dunát lehetne rekeszteni a sok-sok fancuccal, akár eredetiről, akár kínai hamisítványról van szó. Ez a kifizetődő üzlet már az internet előtt is létezett. Jómagam gyerekként mindig igazi Toy Story – Buzz Lightyear figurát szerettem volna, de a békási piacon csak egy minireplikát lehetett venni.

Az utóbbi években, főleg a cosplay népszerűségének köszönhetően egyre nagyobb lett a kereslet a rajongói csecsebecsékre, melyek értékét egyre jobban növeli, ha jobban hasonlít a filmben/játékban szereplő tárgyra vagy figurára. A 3D nyomtatásnak köszönhetően ráadásul az előállítás ideje és költsége is lecsökkent. Különösen igaz ez a videójáték fegyverekre.

Legyen szó a CS:GO legismertebb fegyvereiről, késeiről, vagy a League of Legends legnagyobb bárdjairól, vitathatatlan hogy a valóságban látni, érinteni ezeket az ikonikus tárgyakat, megfizethetetlen.

Fizetni viszont lehet azokért az Apex Legends fegyverekért, mely nemrég váltak elérhetővé az Etsy oldalán. Az oldalon a csajok kozmetikumot, na meg néhány Peacekeepert is megrendelhetnek.

Peacekeeper – 25,412 forint – Kép forrása: Etsy

R-301 Carbine – 21,441 forint – Kép forrása: Etsy

Mozambique – 30 ezer forint – Kép forrása: Etsy

Wingman – 14 ezer forint – Kép forrása: Etsy

Érdemes körülnézni az oldalon, hiszen az Etsy 3D Workshop kategóriájában számos egyéb tárgyhoz és kiegészítőhöz hozzájuthatunk, például a World of Warcraft-ból, a Fortnite-ból vagy az Overwatch-ból. Persze az Ebay-en is kaphatunk vagy egy tucat olcsó Apex Legends kulcstartót, néhány dollárért. Az igazán kifinomult darabokhoz pedig mélyebben a zsebbe kell nyúlni.

Ti szoktatok ehhez hasonló tárgyakat készíteni, vagy venni?

×