A világbajnokság hírére minden lelkes esportoló és rajongó lázba jött! Nem csoda, hisz pénz, hírnév és ki tudja még mi vár a győztesekre, azonban az oda vezető út nem egyszerű. Ezért vagyunk mi, és ez a cikk, hogy könnyítsünk a dolgodon.

 

RamBOW

A 80-as évek akciófilmjei után a Fortnite-ban is tiszteletét teszi egy rendhagyó, de igencsak ikonikus fegyver, a robbanótöltetes íj. Nem feltétlen személyek elleni harcra fejlesztették ki, bár tény, hogy ha betalál, képes nagyot tépni. Inkább építmények rombolására koncentráljunk az eszközzel, és mindig legyen más használati tárgy vagy fegyver a közelben, hiszen erősségének ellenére, a lassú tüzelés igencsak nagy hátránya az eszköznek.

Távolról harckezdeményezésnek a halksága miatt egész jó lehet, hiszen míg egy RPG lövedéket a térkép egy távolibb zugából is tisztán lehet hallani, addig a nyílvessző észrevétlenül suhan át a természeten, hogy végzetes csapást mérjen egy személyre, vagy egy falra. Vagy egy fal mögött bujkáló személyre.

Baller

Welcome, to Jurrasic Pa.. ja nem, az másik franchise. Pedig nem tévedtünk volna nagyot, hiszen a népszerű őslényekkel foglalkozó park rebootjában is látható Gyrosphere járművekre hasonlít leginkább ez a szerkezet. Sokak egyik kedvenc tárgyát is tartalmazza részben, a grapplert. Gyors, lényegében halk és megbízható szerkezet.

Persze az Epic próbálja egyensúlyba hozni a játékmenettel, így az életerején néha csökkentenek, viszont a közösség nagy része szívesen landol még így is egy olyan helyre, ahol hamar juthat ehhez a járműhöz. Ugyanis miután megvan az eszköz, hamar megváltozhat egy nem túl népszerű hely jelentősége is. Amíg gyalogosan sokkal lassabb lenne az egymástól jobban szeparált házak között közlekedni és felszedni a zsákmányt, addig ez Baller-rel teljesen más élmény. Bepattanunk, odahúzzuk magunk a célponthoz és kifosztjuk azt. Pofon egyszerű.

Ha kerüljük a harcot és megfelelően forgunk a térképen, gond nélkül a végjátékig manőverezhetünk a kis gömbőccel, ezzel jó helyezést és biztos pontokat szerezve magunknak.

Kép forrása: fortniteintel.com

Poison Dart Trap

Ha már nem bírjuk ki az új Indiana Jones filmig – ami a negyedik rész után kicsit furcsa számomra, de ízlések és pofonok – akkor ez az új csapda egészen biztos, hogy tetszeni fog. A közép és dél-amerikai őslakosok templomainak motívumaihoz hasonlító eszköz kellemetlen meglepetés lehet mindenki számára.

Az elhelyezésnél figyeljünk oda rá, hogy ez távolsági eszköz, így nem muszáj közvetlenül a lefedni kívánt terület mellé tenni a csapdát, így kevésbé lesz nyilvánvaló, hogy mire készülünk. Persze így nekünk is óvatosabban kell mozogni.

Igen, bekerültek a kókuszok, a banánok és a chilipaprika, hogy tüzes és hűsítő élmény egyaránt érjen minket csata közben. A banán úgy operál, mint az alma. Földön találhatjuk, trópusi területeken és öt életerőt tölt vissza. A kókuszt sivatagos és trópusi helyeken egyaránt fellelhetjük. Ahhoz, hogy kapjunk párat, egy trópusi fát kell ütlegelnünk. Cserébe öt életerőt töltenek vissza, kivéve, ha maximum élettel rendelkezünk. Ebben az esetben a pajzsunk kerül újratöltése.

És végül a legérdekesebb a sivatagos környezetben található paprika, ami életerőtöltő ereje mellett megnöveli a mozgási sebességünk 20%-kal az elfogyasztást követő tíz másodpercen át. A kör szűkülésének függvényében nő ezen gyümölcsök és zöldségek jelentősége. Ha arra kerül a sor, érdemes a földet figyelni.

 

Futottak még

Persze nem ezek az egyetlen változások. A Baller kapcsán már lemondhatunk az ütközési sebzésről, viszont az áldozatunk így is odébb tudjuk tolni. A gyalogsági puska sebzését csökkentették. A 8.30-as frissítésre az Epic bejelentette, hogy engedélyezni fogja a játékosok számára, hogy átlőjék az eszköz üvegét, így a jelenlegi használata értelmét veszti majd.

Ezeket figyelembe véve lehet némi elképzelésünk, hogy a fejlesztők milyen irányba kívánják elvinni a játékot, főleg a végső szakaszban. Sokkal pörgősebb végjátékokra számíthatunk, ahol nem az fog számítani, hogy ki milyen ügyes a Baller-rel és meddig tudja azt a járművet életben tartani.

Ha már életben tartás, a cikk végén szeretném korábbi útmutatóinkat a figyelmetekbe ajánlani, ahol nem csak a játék menetéről olvashattok, de a számítógépetek is felturbózhatjátok, hogy ne az FPS öljön meg titeket!

A Bud Light is egyike a cégeknek, aki aktívan kihasználja az épp adott internetes trendeket. Bizonyosan jól keresnek vele.

Július 18-25. között bárki megszerezheti a Playdead nagysikerű indie platformerét.

Egy tucat ember megsérült és többen meghaltak, miután valaki szándékosan felgyújtotta a Kyoto Animation stúdió épületét – írja a The Guardian.

Amit biztosan tudunk, hogy Pénteken többet tudunk majd.

Valakinek feltűnt, hogy a Devil May Cry 5 szereplője V, nagyon hasonlít Kylo Renre, így fénykardot adott neki.

×