PraY bejelentette visszavonulását, ezzel pedig a LoL szcéna egyik legjobb játékosától kellett búcsúznunk.

Már egy ideje lehetett érezni, hogy valami készülődik Kim „PraY” Jong-in körül, mivel 2018 óta pihenőre távozott. Most megtört a csend, mivel bejelentette, hogy visszavonul a League of Legends versenyszerű űzéséből.

A profi játékos idén töltötte be 25. életévét, így talán időszerűnek tűnik a döntés. Ettől függetlenül még láthatjuk a profik között később, hiszen a játékosok ritkán ülnek a babérjaikon. Annak ellenére, hogy visszavonult, a rajongói továbbra is elérik majd őt az AfreecaTV élő közvetítésekkel foglalkozó oldalán. Megjegyzem, némi koreai tudás elősegíti az oldalon való tájékozódást.

http://bj.afreecatv.com/pig2704

Ugyanitt magyarázta el döntésének okát, ahol kifejtette, hogy már nem bízik magában és a képességeiben.

„Amikor elvesztettem az önbizalmam, elkezdtem az egész profi játékosi pályafutásom átértékelni”, mondta a rajongóinak.

pray, league of legends, riot games, rox tigers

Kép forrása: Riot Games

Utolsó csapata a Kingzone DragonX volt, pályafutását pedig a NaJin Black Sword-nél kezdte, 2012-ben. Olyan nagyobb csapatok között fordult meg, mint az SKT T1-et méltó módon kihívó ROX Tigers ( korábban Koo Tigers majd rimán Rox Tigers ).
Illetve olyan meghatározó eseményeken szerepelt, mint a 2012-es és 2013-as Világbajnokság, vagy a 2015-ös Világbajnokság döntője, ahol már az említett SKT T1-el vette fel a versenyt.

Első pihenőjét 2014-ben tartotta, ami után a Tigers csapatához csatlakozott, ahol többek között csapattársai voltak, Smeb, Hojin, Kuro vagy Gorilla.
A játéktudásuk mellett az odaadásuk és szeretetük tette őket naggyá, amire ráerősített Peanut csatlakozása is. A fiatalos, bolondos csapat sokak szívébe lopta be magát.

Ez idő alatt PraY-t úgy emlegették, mint a világ legjobb ADC-je.

Egyik legemlékezetesebb pillanatának a 2016-os World Championship alatt kilőtt Ash végső képességét emlegetik.

Ezzel a mozdulatával nem csak megnyerte a mérkőzést, de örökké beírta magát a profi esport történelemkönyvekbe.

Miután a ROX Tigers is felbomlott, PraY és Gorilla csatlakoztak a Longzhu Gaming-hez amit később átneveztek Kingzone DragonX-re. A csapattal együtt később két LCK bajnoki címet zsebeltek be.

Sajnos 2018-ban nem ment olyan jól a csapatnak, a teljesítményük romlott, és ezt a kudarcot PraY a magáénak érezte, ezért döntött így.

Köszönjük a remek playeket és sok sikert a továbbiakban!

Az igen durva és véres Brutal Doom ugyan már megjelent májusban, izgalmas előzetest eddig nem kapott. Mostanáig.

Az E3 Coliseum panelbeszélgetésén az Infinity Ward fejlesztői beszélgettek az új Call of Duty játékról. Két új képet is mutattak.

Az eheti Fortbyte 19 helye a féműrhajóban van, nem messze Shifty Shafts-től

“Az új Diabló” -ként emlegetett Darksiders Genesis valós játékélményét ismerhetjük meg.

A mesterlövészes játékok egyik legikonikusabb darabja sem maradhatott le az E3 konferenciáról.

×