Elindult a Fortnite World Cup selejtezője, az Epic Games pedig már most számos csalót vett észre, akik nem kapják meg nyereményüket.

Több mint 1200 játékos csalással próbált előnyhöz jutni a Fortnite World Cup selejtezőn. Közülük több mint 200-an pénzt is nyertek – írja a pcgamer. 196 játékosnak pedig le kell mondania nyereményéről. Hogy ez mekkora összeget jelent, vagy hogy kizárják-e őket, arról nem számol be az Epic Games jelentése.

Összesen 48 játékos kapott hét napos felfüggesztést azért, mert valaki másnak adta kölcsön accountját. Közülük csupán 9 játékos szerzett némi pénzt, ami most szépen visszavándorol az Epic-hez.

Kép forrása: TheVerge

További nyolc játékost érint a ban (nem tudni mennyi időre) teaming miatt, ami a legnépszerűbb csalás. Csupán egyetlen csaló kapott 72 órás bannt, mivel ő valóban csalószoftvert használt. Bármit is gondolt, kevesebb mint 5 percig tudott játszani, mielőtt kitiltották.

Ami picit aggasztó, hogy jelenleg a felhasználói bejelentések alapján csapnak le a csalókra, de természetesen az Epic hozzáteszi, hogy ez nem lesz mindig így.

Kép forrása: Newsweek

A Fornite Világbajnokság selejtezőjének második hete most hétvégén indul, az Epic pedig nem tétlenkedik és figyeli az eseményeket. Végtére is van egy 100 millió dolláros nyereményalap, még ha ebből 3 millió dollár a Fortnite Creative Mode versenyé.

A csalók persze megnehezítik a versenyzők játékát, de nagyon jó látni, hogy a szervezők mindent megtesznek, hogy ne zavarják meg a selejtezőt.

Szerintetek ki fogja megnyerni a világbajnokságot?

×