Ha imádod az fantasy világú ARPG-ket a hírnek örülni fogsz: itt a Warhammer: Chaosbane második bétája. Ha egy valamelyest félelmetes dungeon játékot keresel a hétvégére, ez jó választásnak tűnik.

A Warhammer: Chaosbane ARPG zárt bétája április 24-ig tart. A készítők szerint a korábbi bétához képest számos újdonsággal találkozhatnak a játékosok.

Ahhoz hogy kipróbáld, elő kell rendelned a játékot, mely PC-re, PS4-re és Xbox One-ra is elérhető. A hivatalos megjelenés dátuma június 4, de akik Deluxe vagy Magnus kiadást vettek, már május 31-től élvezhetik. A most induló bétateszten négy karaktert próbálhatunk ki: egy Dwarf slayer-t, egy Wood-Elfet, egy High-Elf mage-t, és egy Imperial soldier-t. A béta támogatja a co-op-ot, így négyen is játszhatunk csapatban, és néhány küldetést lehet első körben kipörgetni.

 

Az Eko Software a hírek szerint sokat javított a játékon, főleg ami a balanszot illeti. A bétában a fejlődés felső határa egyébként a 25-ös szint, de a karakter és az elért eredmények nem maradnak meg a végleges verzióban. Szóval ne kötődj nagyon új karakteredhez!

A kérdés persze az: mennyire fogja meggyőzni a játékosokat a béta? Ha belegondolunk, ez mindegy is, hiszen ha valaki kipróbálja, már meg is vette a játékot.

Kíváncsiak vagyunk arra, ti kipróbáljátok-e a bétát? Ha tehetitek, számoljatok be élményeitekről!

×