A Battlefield V fejlesztőcsapata úgy tűnik, némileg szeretné visszahozni a Battlefield 3-4 közkedvelt Operation Metro élményét. A conquest mapok tehát hosszú folyosóvá alakulnak.

A DICE bejelentette, hogy korlátozott ideig egy új játékmódot hoz a Battlefield V-be, melyben azokon a mapokon, ahol a területelfoglalás a cél, elérhető lesz a Grind mód. A játékmód a mapokat hosszú, keskeny folyosóvá alakítja. Ennek következtében a három capture point, melyet el kell foglalni, lineárisan helyezkedik el. Mind a Narvik, Rotterdam, Devastation és Twisted Steel mapokon elérhető lesz. Az elrendezésen kívül azonban semmilyen más új szabály nincs: a metódus ugyanaz, mint a normál conquest-nél.

Kép forrása: vg247

A Grind olyan játékosok számára készült, akik fel akarják gyorsítani rangjuk növekedését. Mivel a csatatéren 32 fős csapatok harcolnak majd egymás ellen, a hangulat tényleg olyan lehet, mint az Operation Metro-nál a Battlefield 3-ban és 4-ben.

A Grind mód ma indul és egészen április 24-ig lesz elérhető. A Firestorm Battle Royale módba pedig úgy néz ki mától duóban is lehet majd csapatni.

Ti tervezitek, hogy kipróbáljátok az új módot?

×