A 2001-es magyar fejlesztésű játék jobb grafikával, bővített játékmenttel, és felújított multiplayer móddal érkezik.

A S.W.I.N.E.-ban (Strategic Warfare In a Nifty Environment, magyar fordításban Stratégiai Hadviselés Remek Környezetben) brutálisan hódító disznók vagy a pacifista nyulak szerepében játszhatsz, és küldetések sorozatában próbálhatod ki magad.

A 20 évvel ezelőtt kiadott RTS idén május 23-án tér vissza új köntösben, a bejelentéssel pedig teljesen új gameplay videó is érkezett- írja a PCGamer.

A S.W.I.N.E HD Remaster a fejlesztők ígérete szerint pótolja azokat a hiányosságokat, melyek miatt negatív értékelést kapott a játék korábbi változata. A játék friss grafikát, kiterjesztett beállítási lehetőségeket (többek között antialiasing, v-sync) és sok más játékbeli frissítést kapott. Való igaz, hogy 20 év alatt elég sok mindent kellet pótolnia a fejlesztőcsapatnak, tehát nem egy szimpla HD Remasterről van szó. Az eredeti multiplayer funkció is újra éles lesz, szóval egy teljesen átdolgozott, új játékot kapunk, a régi jól ismert metódusokkal és figurákkal.

 

A fejlesztésért egyébként ugyanaz a magyar csapat felel, akik anno – még Stormregion – név alatt adták ki az eredeti játékot 2001-ben. A fejlesztőgárda ma a Kite Games zászlaja alatt dolgozik Budapesten. A S.W.I.N.E. a német Assemble Entertainment közös erővel dolgozik az RTS legenda felújított változatának kiadásán.

Ti ki fogjátok próbálni?

×