Bemutatkozik a LEET, Magyarország legújabb gamer és esport magazinja.

Az elmúlt években Magyarországon is jelentős növekedésnek indult a gamer/esport közösség, a videojátékok szeretete és népszerűsége pedig egyre több lehetőséget kínál a felhasználóknak. Egyre több új trend új közösség és új játék jelent meg, melyek támogatásához csatlakozik a LEET!

Az elmúlt néhány évben azon dolgoztunk, hogy a LEET megfelelő szakmai és technikai háttérrel indulhasson el. Csapatunk tagjai a média, az újságírás, a tech-tudomány és a kereskedelem világából érkeztek, miközben hosszú évek óta tagjai a gamer közösségeknek is.

A LEET egy olyan gamer és esport oldal, mely naprakész hírekkel, guide-okkal, tesztekkel, filmes és szórakoztató tartalmakkal várja látogatóit. Nagy hangsúlyt fektetünk az edukációra, az értékközvetítésre és a gamerek megfelelő tájékoztatására. Legyél kezdő, vagy profi, nálunk mindig találhatsz számodra érdekes tartalmat.

Mit jelent a LEET?

A LEET (avagy 1337) az angol elite szó kiejtéséből eredő 1980-as években született internetes (leginkább szoftveres és gaming környezetben használatos) írásforma, ahol betűket hasonló alakú számokkal és más ASCII karakterekkel helyettesítjük. Más néven ez a leetspeak. A LEET számunkra egy szemléletmód, amely egyesíti a játék szeretetét és a professzionalizmust.

Magazinunk megjelenése után gamer webshoppal, élő Twitch streamekkel, YouTube tartalommal, rendezvényekkel bővítjük tevékenységünket. Tartsatok velünk, kövessetek minket Facebook-on és Instagram-on, YouTube-on, hogy értesüljetek a legújabb híreinkről és újdonságokról, hogy ti is részesei legyetek a LEET Gamer közösségnek!

Play the Game, LEET the Way!

A Trónok harca Sansa Stark-ja tetoválásával már tavaly elspoilerezte a sorozat végét.

A Plague Tale: Innocence legújabb videójában Sean Bean elrettentő módon szaval nekünk.

A meme, a legenda, mindenki kedvenc macskája Grumpy Cat legnagyobb sajnálatunkra örökké eltávozott közölünk.

A Computer Entertainment Supplier’s Association (CESA) bemutatta a 2019-es Tokiói Játékbemutató fő látványtervét.

Mindazok számára, akik szerint a küzdősportok és a technológia nem lehet két jóbarát, hát tessék!

×