Bemutatkozik a LEET, Magyarország legújabb gamer és esport magazinja.

Az elmúlt években Magyarországon is jelentős növekedésnek indult a gamer/esport közösség, a videojátékok szeretete és népszerűsége pedig egyre több lehetőséget kínál a felhasználóknak. Egyre több új trend új közösség és új játék jelent meg, melyek támogatásához csatlakozik a LEET!

Az elmúlt néhány évben azon dolgoztunk, hogy a LEET megfelelő szakmai és technikai háttérrel indulhasson el. Csapatunk tagjai a média, az újságírás, a tech-tudomány és a kereskedelem világából érkeztek, miközben hosszú évek óta tagjai a gamer közösségeknek is.

A LEET egy olyan gamer és esport oldal, mely naprakész hírekkel, guide-okkal, tesztekkel, filmes és szórakoztató tartalmakkal várja látogatóit. Nagy hangsúlyt fektetünk az edukációra, az értékközvetítésre és a gamerek megfelelő tájékoztatására. Legyél kezdő, vagy profi, nálunk mindig találhatsz számodra érdekes tartalmat.

Mit jelent a LEET?

A LEET (avagy 1337) az angol elite szó kiejtéséből eredő 1980-as években született internetes (leginkább szoftveres és gaming környezetben használatos) írásforma, ahol betűket hasonló alakú számokkal és más ASCII karakterekkel helyettesítjük. Más néven ez a leetspeak. A LEET számunkra egy szemléletmód, amely egyesíti a játék szeretetét és a professzionalizmust.

Magazinunk megjelenése után gamer webshoppal, élő Twitch streamekkel, YouTube tartalommal, rendezvényekkel bővítjük tevékenységünket. Tartsatok velünk, kövessetek minket Facebook-on és Instagram-on, YouTube-on, hogy értesüljetek a legújabb híreinkről és újdonságokról, hogy ti is részesei legyetek a LEET Gamer közösségnek!

Play the Game, LEET the Way!

A Bud Light is egyike a cégeknek, aki aktívan kihasználja az épp adott internetes trendeket. Bizonyosan jól keresnek vele.

Július 18-25. között bárki megszerezheti a Playdead nagysikerű indie platformerét.

Egy tucat ember megsérült és többen meghaltak, miután valaki szándékosan felgyújtotta a Kyoto Animation stúdió épületét – írja a The Guardian.

Amit biztosan tudunk, hogy Pénteken többet tudunk majd.

Valakinek feltűnt, hogy a Devil May Cry 5 szereplője V, nagyon hasonlít Kylo Renre, így fénykardot adott neki.

×