A Szuperhősökből sosem elég sorozatunk második része a DC univerzumra fókuszál, hiszen ezekből is számtalan népszerű alkalmazás található mobilra.

Egy olyan játékot mutatunk most meg nektek, ami a közkedvelt Fighter-RPG kategóriát bújtatja az Igazság Ligája palástjába, ez az Injustice 2.

A népszerű pc-s és konzolos verekedős játék mobilos verziója egyedi játékmenettel és szép grafikával rendelkezik. Az irányítása összetett, de könnyen elsajátítható, bár kicsit eltér a hasonló kategóriában lévőktől (például a Marvel-es vetélytársától).

Injustice 2, Joker

Kép forrása: Injustice 2

Az 1v1 fighter alapú játékban egy 3 fős csapatot állíthatunk össze a több, mint 80 megszerezhető karakterből. Induláskor Batman, Wonder Woman majd Harley Quinn csatlakozik hozzánk. A csapatunk tagjait a legtöbb esetben bármikor váltogathatjuk, meglepetésszerűen a küzdelmeink során. Az alap mozgáson és támadáson kívül mindenki rendelkezik 3 extra és egy szuper képességgel, valamint egyedi, passzív tulajdonságokkal is. Amíg csak sima támadásokat használunk, addig töltődik az életünk alatt az extra képességekhez szükséges energia. Ha pedig teljesen fel tudjuk tölteni, akkor használhatjuk a nagyon erős, animált képességünket.

Szuperhőseink majdnem a végtelenségig erősíthetőek, hiszen a készítők nagy figyelmet fordítottak a részletekre.

Meglévő karaktereinkhez felszereléseket szerezhetünk, amihez több különböző szett és hozzá tartozó bónuszok is járnak. Ezek mellett, külön lehet fejleszteni a hőst, a képességeit és további passzív erősítéseket is vásárolhatunk rájuk.

A Campaign, az Arena, a napi küldetések és az egyéb megszokott játékmódok mellett talán a Story rész lesz az, amit a rajongók leginkább értékelni fognak. Az animált történetmesélés bevezet minket a DC sztorik legjavába, amelyek hosszú percekig nyújtanak kikapcsolódást és csak a végén kell 1-1 szereplő ellen megküzdenünk azért, hogy tovább haladhassunk a fejezetek között.

Injustice 2

Kép forrása: Injustice 2

Ahogy szintet lép az accountunk, úgy nyílnak meg újabb lehetőségek. Külön kiemelendő még a Raid mód, ahol ismerőseinkkel együtt alkothatunk csapatot, és küzdhetünk meg különböző jutalmakért cserébe a Boss-ok ellen. Egyetlen negatívumként talán a könnyű ellenfeleket említeném meg, amikkel a játék elején találkozunk. Jó pár küldetésen túl kell esnünk, mire kihívást tud okozni egy gép által irányított karakter. De az animációk, a történetek és a rengeteg megszerezhető karakter sok mindenért kárpótol. Például két olyan Batman-t is találunk, amik kinézete megegyezik a régi rajzfilmekben és képregényekben látottakkal, így érdekes és szórakoztató hatást keltenek az élethű hősök mellett.

A Mortal Kombat itt is megjelenik egy Sub-Zero és egy Raiden erejéig, ahogy az lenni szokott az Injustice szériákban. Egy kis kedvcsináló felvétellel készültünk még, ahol a sztori első részeinél éppen legyőztük Superman-t, majd Robin ellen kellett megküzdenünk:

Storymód videóm

 

Összességében egy részletes, kidolgozott játékot kaptunk, rengeteg lehetőséggel, ami a játékopciókat illeti. Nagy figyelmet fordítottak a rajongókra is, a DC kedvelőinek minden korosztálya találhat magának benne valami újat, valami szórakoztatót. Ha még nem tettétek volna, próbáljátok ki bátran!

Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.wb.goog.injustice.brawler2017&hl=en

iOS: https://itunes.apple.com/hu/app/injustice-2/id1109008423?l=hu&mt=8

Ajánlott cikk: Marvel játékok

A Bud Light is egyike a cégeknek, aki aktívan kihasználja az épp adott internetes trendeket. Bizonyosan jól keresnek vele.

Július 18-25. között bárki megszerezheti a Playdead nagysikerű indie platformerét.

Egy tucat ember megsérült és többen meghaltak, miután valaki szándékosan felgyújtotta a Kyoto Animation stúdió épületét – írja a The Guardian.

Amit biztosan tudunk, hogy Pénteken többet tudunk majd.

Valakinek feltűnt, hogy a Devil May Cry 5 szereplője V, nagyon hasonlít Kylo Renre, így fénykardot adott neki.

×