Mostani ajánlónkban elkanyarodunk kicsit a versenyzés világába, azon belül pedig a motorok felé.

A Gravity Rider könnyed mechanikájának és egyszerűségének köszönhetően gyors kikapcsolódást nyújt a játékosok számára.

Ha nem akarunk hosszú órákat eltölteni egy játékkal vagy a tutorial részekkel, ha nincs kedvünk az elhúzódó online versengéshez, akkor ez a motorverseny játék megfelelő választás, ha csak egy pár perces kihívást keresünk.

A Gravity Rider: Extreme Balance Space Bike Racing egy futurisztikus világba kalauzol minket, ahol az ellenfelek mellett a pályák akadályait, olykor a gravitációt is le kell győznünk. Az irányítás egyszerű, jobb oldalon az előre-hátra (gáz-fék) gombokat, bal oldalon pedig a motor dőlését korrigálhatjuk.

Gravity Rider

Kép forrása: Gravity Rider

A menürendszer letisztult, nincs túlbonyolítva semmi felesleges extrával. Az alap mód mellett pár teljesített kör után elérhetővé válik az online mód is, ahol más játékosokkal mérhetjük össze tudásunkat.

A járművünk egy síkon halad, így sem ütközés, sem pedig feltartás nem lehetséges a futamokon, igazából csak magunkra és a közelgő akadályokra kell koncentrálnunk.

A pályák sokszínűsége több kihívást tartogat számunkra, nem tudjuk mindenhol gondolkodás nélkül tövig nyomni a gázt.

 

A teljesített pályák és a győztes online versenyek után aranyat és ládákat kapunk, amik kis idő elteltével nyithatóak lesznek (ritkaságuktól függően). Ezekből az elérhető járművekhez szerezhetünk alkatrészeket és kozmetikai kiegészítőket.

A pénzből a fejlesztéseket tudjuk finanszírozni, amivel erősíthetjük motorjaink statisztikáit. A boxokból pedig unlock-olhatunk új járgányokat, köztük jó pár olyat is, ami már kerekek nélkül repít minket a pályákon. Plusz képességeket is hozzáadhatunk a megszerzett motorokhoz, amiket a versenyek közben tudunk majd hasznosítani.

 

A játékmódok között különböző eventeket találhatunk még, amit már kb. 20 perc elteltével ugyancsak elérhetünk. Ezek eltérő motorokra írják ki a versenyeket, így előbb-utóbb minden járműre szükségünk lehet, mindegyik fontos lesz valamiért. Itt speciális jutalmakat szerezhetünk majd.

Ha szeretitek a letisztult, gyors versenyjátékokat, bátran tegyetek vele egy próbát.

Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.gravity.rider.balance.run.bike

iOS: https://itunes.apple.com/ph/app/gravity-rider-power-run/id1279780896?mt=8

A Bud Light is egyike a cégeknek, aki aktívan kihasználja az épp adott internetes trendeket. Bizonyosan jól keresnek vele.

Július 18-25. között bárki megszerezheti a Playdead nagysikerű indie platformerét.

Egy tucat ember megsérült és többen meghaltak, miután valaki szándékosan felgyújtotta a Kyoto Animation stúdió épületét – írja a The Guardian.

Amit biztosan tudunk, hogy Pénteken többet tudunk majd.

Valakinek feltűnt, hogy a Devil May Cry 5 szereplője V, nagyon hasonlít Kylo Renre, így fénykardot adott neki.

×