Többféle gyűjthető pénznem van a játékban, amivel egyedivé teheted karaktereidet, fegyvereidet.

Ki mondta, hogy az Apex Legends-ben nem lehet farmolni? Hogy melyik gyűjthető tárgy mire jó, és hogyan lehet gyűjteni, kizárólag jófejségből megosztjuk veled.

A játék menüjébe lépve a jobb felső sarokban az alábbi gyűjthető és elkölthető eszközöket találod:

Crafting Metal

A crafting metal tetszőleges fegyver és karakter skinek, valamint pózok, hátterek, vagy karakterhangok feloldására használható. Ezt a nyersanyagot viszont nem lehet megvásárolni, sem tokennel, sem coin-nal. Egyetlen módja a gyűjtésnek, ha minél több Apex Pack-ot nyitsz, amiben néha-néha akad pár darab. A metal gyűjtése tehát meglehetősen nehézkes, de –értelemszerűen– minél több pack-ot nyitsz, annál több lesz. A pack-ok is néha kevesebb, néha több metal-t adhatnak. Utóbbi csak a szerencséden múlik.

Kép forrása: Apex Legends

Apex Pack

Az első 20 szint eléréséig minden szintlépésnél kapsz egy pack-ot, tehát hamar el tudod kezdeni a nyersanyaggyűjtést. Az Apex Pack-ból összesen egyszerre három jutalom esik: ez lehet crafting metal, karakter skin, fegyver skin, karakterhang stb. Rá fogsz jönni azonban, hogy egy-egy legendary skin feloldása akár 1200 crafting metal-ba is kerülhet. Egy-egy pack-ból pedig legtöbbször egyszerre kb. 15 metal esik ki, szóval sokat fogsz várni egy-egy legandary skin feloldására.

Ahogy már említettük, a crafting metal alapvetően szépészeti eszközökre, külsőségekre használható. Hogy ezek pontosan hogy néznek ki, megtalálod a Legends és Armory menüben. Lesz mit böngészni, ugyanis több mint 1800 skin található a játékban. Elég epic küldetés arra törekedni, hogy mindet kinyisd, de hajrá! Szólj, ha sikerült!

Természetesen a crafting metal mennyisége, illetve megszerzésének módja még változhat a jövőben. A készítők bizonyára nem szeretnék a sok-sok jó előre elkészített skint ideje korán kiosztani a játékosoknak. Apex Pack egyébként vásárolható pénzért is, pontosabban Apex Coin-ért, így meggyorsíthatod a folyamatot.

1 Apex Pack: 100 Apex Coin

10 Apex Packs: 1,000 Apex Coin

Kép forrása: Apex Legends

Apex Coin

Az Apex Coin szintén mindenféle kinézet, hangeffekt, illetve karaktervásárlásra alkalmas pénznem. Vigyázz! Ezt a coin-t egyelőre csak néhány exkluzív fegyver-és karakter skin, illetve Apex Pack vásárlására használhatod. Az aktuális különlegességeket a Store fülön, a Featured lapon láthatod. Ezek az exkluzív ajánlatok nem tartanak örökké: egy visszaszámláló jelzi, hogy meddig tudod még megvásárolni.

Apex Coin árak jelenleg:

1,000 Apex Coins: $9.99 Euró

2,150 Apex Coins: $19.99 Euró

4,350 Apex Coins: $39.99 Euró

6,700 Apex Coins: $59.99 Euró

11,500 Apex Coins: $99.99 Euró

Kép forrása: Apex Legends

Legend Token

Ez a „pénz” alkalmas új karakterek feloldására, illetve exkluzív fegyver skinek vásárlására. Azzal tudod gyűjteni, hogy játszol és növeled a játékon belüli szintedet. Minden egyes szintlépéssel 600 token üti a markodat. Egy alapból nem elérhető karakter 12000 tokenbe kerül, ami azt jelenti, hogy csak a 20-as szintnél vehetsz egyet.

Fontos tudni, hogy a fent említett gyűjthető elemek, vagy pénzért vásárolt skinek semmilyen hatással nincsenek a játékra, vagy a játékon belüli esélyeidre. Ezek mind csak külsőségek, melyekkel az egyediségedet tükrözheted. Ha nagyon különleges már a karaktered, és szeretnéd megmutatni, küldj egy képet ide kommentben!

×