A játékosok, valamint az előrendelők körében némi felháborodást okozott, hogy a Call Of Duty: Modern Warfare játékmódjai közt van olyan, mely csak PS4-en érhető el. Itt a játékmód ismertetője.

A Call of Duty: Modern Warfare korábbi bejelentései ellenére, nem minden platformon kapjuk meg mindig ugyanakkor ugyanazt a tartalmat. Az Activision nemrég bejelentette, hogy egy Sony-val kötött megállapodás értelmében, egy játékmód egy évig exkluzív tartalom lesz PS4-en. Ezt persze sokan nehezményezték, mondván: ha mindenki azonos árat fizet egy játékért, miért nem jár mindenkinek ugyanolyan tartalom? Többen vissza is mondták az előfizetést. Nem sokkal később a Call of Duty-ba kerülő lootbox-ok és egyéb fizetős tartalmak miatt is többen aggodalmukat fejezték ki.

A Spec Ops játékmódon belüli Survival mód részleteit korábban nem ismertük, mostanáig. A Sony ugyanis egy promóciós anyagot küldött körbe, melyben az exkluzív mód leírása is szerepel – írja a Mp1st.

Kép forrása: Sony

„A Special Ops Survival Mode egy exkluzív kooperatív játékmód a PlayStation 4 Call of Duty: Modern Warfare játékosok számára, amelyben intenzív harcban vehetünk részt 4 fős csapatokban. A Survival módban különböző erősségű ellenségek hullámaival kell megküzdenünk. Készülj fel a véget nem érő kooperatív mókára” – olvasható a leírásban.

A Call of Duty franchise rajongóinak valószínűleg ismerős a játékmód, hiszen hasonló a Modern Warfare 3-ban is volt.

A kis mód exkluzivitása olyannyira nagy port kavart, hogy még az Infinity ward is reagált rá, bár különösképpen ez nem változtat semmin: egy évig PS4 exkluzív lesz. A játék október 25-én jelenik meg.

×